blog
Whatsapp

Graag als eerste op de hoogte van al onze acties & events? Helemaal gratis? Dat kan vanaf nu ook via WhatsApp.

  1. Voeg Yzer Fashion toe aan de contactenlijst van je telefoon, met het nummer +32 (0) 489 71 75 42
  2. Download WhatsApp (als je de app al op je smartphone hebt staan, kan je ineens naar stap 3).
  3. Open WhatsApp en stuur ons een berichtje met je volledige naam, jouw geboortedatum, gevolgd door inschrijven. Bv.: "Els Vandaele 05/05/1970 inschrijven".
  4. Klaar! We sturen je een berichtje ter bevestiging en nemen jou op in onze verzendlijst.

--- Blog ---

YZERBLOG

Yzer Fashion neemt je mee en strooit met praktische fashiontips in de blog. Check out the tips! 

--- Fashion ---

Stijlvol in én uit je kot

26 maart 2021

Dacht je dat het in tijden van social distancing en thuiswerk niet zoveel uitmaakt wat je draagt? Toch wel! Een modieuze outfit heeft een positieve invloed op je humeur en zal automatisch ook jouw zelfvertrouwen een boost geven. Meer nog, niet alleen jij zal je beter in je vel voelen met je poweroutfit, ook de mensen rondom jou zullen deze positieve vibes ervaren. Bovendien zorgt een leuke outfit ervoor dat je productiviteit stijgt. Redenen genoeg dus om die joggingbroek of te comfortabele homewear voortaan in de kast te laten. Onze stylistes geven je graag enkele tips uit de gloednieuwe zomercollectie zodat jij er stijlvol uitziet in je home office, tijdens een wandeling of met een glaasje bubbels in de hand tijdens de e-apero.

1. Laat het kleur van je scherm spatten

Met kleur oog je beter voor de camera en het maakt jezelf en anderen vrolijk. Dit jaar zit de zomercollectie gelukkig boordevol bonte prints en vrolijke kleuren, van pastel tot felle tinten. Kies dus voor een wijde jurk met print, een kleurrijke top of een fel accessoire zoals een sjaal of oorbellen om je thuiswerk op te fleuren.

Tip: Wist je trouwens dat blauw een kleur is die iedereen staat en enorm goed oogt voor de camera.

2. Een blazer geeft je een instant zakelijke look

Onder collega’s mag je gaan voor een casual look, maar heb je een video call met een klant of met je baas, dan doet een blazer of jasje het supergoed boven je top of t-shirt.

3. Kleed je in laagjes met onze knitwear

Is de zon nog niet volop van de partij, grijp dan niet meteen naar een slobbertrui. In onze collectie vind je comfortabele, maar uiterst stijlvolle knitwear. Ideaal voor als het op je thuiswerkplek wat frisser is, maar ook onmisbaar tijdens een deugddoende wandeling onder de eerste lentezon.

4. Kom stijlvol uit je kot

Kom je uit je kot, zorg dan voor makkelijke, maar stijlvolle kledij zoals een elegante jumpsuit of een losse broek. Met een modieuze sneaker eronder ben je klaar voor een gezellige wandeling of fietstocht met je bubbel.

Dus … waar wacht je nog op? Surf snel naar onze website en ontdek al onze nieuwe zomercollecties die je makkelijk online kan bestellen. Hiermee haal je niet alleen een leuke outfit in huis, maar draag je ook ons als lokale handelaar een warm hart toe.

--- Fashion ---

Wees fearless met Viva Magenta

20 juli 2023

Viva Magenta is niet zonder reden verkozen tot de kleur van het jaar. De opvallende tint van rood-roze trekt meteen alle aandacht en voegt extra flair toe aan elke outfit. Viva Magenta combineer je moeiteloos met andere stuks, of het nu als basiskleur of als accentkleur is. Dit maakt het een toegankelijk kleur. Zie je niet meteen hoe je dit in het oog springende kleur matcht met je favoriete items? We helpen je graag! Kom uit je comfortzone en omarm Viva Magenta.