models-wanted
Whatsapp

Graag als eerste op de hoogte van al onze acties & events? Helemaal gratis? Dat kan vanaf nu ook via WhatsApp.

  1. Voeg Yzer Fashion toe aan de contactenlijst van je telefoon, met het nummer +32 (0) 489 71 75 42
  2. Download WhatsApp (als je de app al op je smartphone hebt staan, kan je ineens naar stap 3).
  3. Open WhatsApp en stuur ons een berichtje met je volledige naam, jouw geboortedatum, gevolgd door inschrijven. Bv.: "Els Vandaele 05/05/1970 inschrijven".
  4. Klaar! We sturen je een berichtje ter bevestiging en nemen jou op in onze verzendlijst.

--- Inschrijven ---

YZER FASHION
FITS EVERY BODY

Word jij een model in onze nieuwe campagne?

Iedereen is anders. Elk lichaam is anders. Lange of korte armen, brede heupen of smalle schouders… Maar ook een maatje meer of een maatje minder. Yzer Fashion past iedereen en elk lichaam. En dat tonen we graag! Daarom werken we voor onze nieuwe campagne niet met professionele modellen, maar met echte mensen, net zoals jij!
Ben jij een leuke verschijning? Door je lichaam, je uitstraling of je stijl? En wil je graag stralen in onze nieuwe campagne? Schrijf je dan meteen in!

Schrijf je in

KAN IEDEREEN MEEDOEN?

Zeker! Dat is net de bedoeling. Of je een schitterende S bent of een magnifieke XL: Yzer Fashion past iedereen en iedereen past bij Yzer Fashion. Een beetje ervaring voor de camera is natuurlijk mooi meegenomen, maar zeker geen must. Zolang je de nieuwste mode én het familiegevoel van Yzer Fashion maar weet uit te dragen. Niet onbelangrijk: je moet de hele dag vrij zijn op 9 januari 2020.

GOED OM TE WETEN

De fotoshoot zal ongeveer een dag in beslag nemen. Als je bij de selectie zit, dan nemen we per mail contact met je op. Met jouw deelname verleen je Yzer Fashion het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van de gemaakte beelden en geef je toestemming om de beelden kosteloos en rechtenvrij te gebruiken. De geselecteerde beelden kunnen we tijdens de gehele campagne op verschillende plekken inzetten.

SCHRIJF JE IN!

Lijkt het je een zalig idee om alleen of samen met je gezin, zus, moeder… op je mooist op de foto te gaan? Uiteraard zoals het hoort, met styling, haar en make-up erbij? Vul je gegevens hieronder in en vertel bij je motivatie wat jou, jouw lijf of jouw stijl zo uniek maakt.
Wij gaan ervan uit dat de door jou ingeschreven persoon ook op de hoogte is van deelname.

SCHRIJF JE IN!Yzer Fashion gebruikt bovenstaande persoonsgegevens uitsluitend om te antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal deze vragen beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere nieuwsbrieven.