nieuws

Nieuws

Wenst u op de hoogte te blijven van het laatste nieuws?
Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

--- Event ---

XL Style Event


Terwijl u geniet van een glaasje bubbels of een welverdiende koffie, brengen onze mannequins de nieuwste Ribkoffcollectie. Maar we laten u ook graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment aan merken die oog hebben voor net dat maatje meer. Breng ook een vriendin mee, want dan krijg je allebei een leuk geschenk! Iedereen is welkom tussen 14u & 17u.

--- Event ---

Ladies Night


Na het succes van de vorige edities, verwennen we opnieuw de ladies. Ontdek de nieuwe collecties, geniet van een heerlijke gintasting en fashionfood op je bord. Er is een goodiebag voor iedereen, en je maakt bovendien kans op een luxe goodiebag t.w.v. €500. Wil je deel uitmaken van dit unieke event? Bestel nu je kaart via 051 74 41 78, want op is op! Verwennerij van 19u-22u!

--- Event ---

Men Rule


Niet alleen de dames, maar ook de heren krijgen hun moment de gloire. Spot de nieuwe mannencollectie en geniet van een paar comfortabele kousen bij aankoop vanaf 150 euro.
ZATERDAG 14 OKTOBER / 9U30 - 18U & ZONDAG 15 OKTOBER / 10U - 12U

--- Event ---

Night at the Opera


Early christmas shopping in een uniek kader. Of je nu een nieuwe feestoufit zoekt of nog wat leuke ideeën voor onder de kerstboom, we weten je zeker en vast te verrassen. Hou
je meer van de zomer? Kom dan als eerste de precollecties spring-summer ’18 ontdekken tussen 19u & 22u.