Inspiratie

5 trends terug van weggeweest - mannenmode

05 October 2017

5 trends terug van weggeweest - mannenmode

Terug van weggeweest. Ongetwijfeld de beste samenvatting voor heel wat trends in de mannenmode dit najaar. Stevige basics worden afgewisseld met enkele opvallende items. Aan jou de keuze hoe ver je gaat.

Mr. Brown

Bruin is de trendkleur van het najaar. Niet alleen omdat de seventies helemaal terug zijn, maar vooral omdat het een oerkleur is die het in de herfst en winter altijd goed doet. Zowel in fluweel, tricot als de iets traditionelere stoffen zijn bruintinten goed vertegenwoordigd.

Subtiele kraag

Hoewel er niks mis is met een leuke sjaal, biedt de collectie enkele aangename alternatieven. Heel wat pulls bevatten een rolkraag of sjaalkraag. Elegant of eerder een subtiel alternatief, opties genoeg om je warm te houden.

Seventies

De seventies lijken een comeback te maken. Luxe suède en fluwelen broeken hebben elk een moderne make-over gekregen, maar samen katapulteren ze je meteen terug naar de jaren ’70.

De mantel

Geen gewone jas dit najaar. Een mantel die aansluit bij een casual look én je strakke maatpak is een must have in je wintergarderobe.

Prints, prints en nog eens prints

De seventies brengen niet alleen suède en fluweel terug. Ook de prints zijn helemaal terug. Florale patronen, grote vensterruiten en honingraten maken hun opwachting.

Nood aan een goed basisstuk of hulp nodig bij het kiezen van iets nieuws? Ons team staat klaar om je daarbij te helpen! Tot snel.