Ontdek onze wereld

Yzer Fashion is al jaar en dag een vaste waarde in Ardooie en omstreken voor wie er piekfijn en modieus wil uitzien. Intussen staat de derde generatie zaakvoerders aan het roer. Zussen Els en Hilde namen de zaak over van hun ouders, intussen bijna 30 jaar geleden. Maar dat wil helemaal niets zeggen over de drive waarmee de twee dames dagelijks nieuw en extra leven blazen in Yzer Fashion. Dat doen ze uiteraard niet alleen. Samen met hun team van fashion lovers delen ze hun liefde voor stijl en kwaliteit. Dat resulteert in prachtige collecties die ieder seizoen opnieuw in de rekken hangen.

Meer dan zomaar een kledingwinkel.

Met meer dan 100 merken en alle maatjes van 36 tot 52, vind je bij Yzer Fashion ongetwijfeld wat je zoekt. Ons uitgangspunt is dan ook stijlvolle en modieuze kleding kunnen aanbieden aan onze klanten, aan man en vrouw van ieder gestalte. Maar daar stopt het voor ons niet. We zetten in op (persoonlijke) beleving - en dit op elk vlak. Geniet van een koffietje in onze koffiehoek, krijg advies tijdens een personal shopping of laat je broek meteen inleggen in ons naaiatelier. Dit zorgt ervoor dat Yzer Fashion niet zomaar een kledingwinkel is, maar de ideale uitvalsbasis voor een zalig namiddagje shoppen.

"Bij Yzer Fashion winkelen was een geweldige ervaring! De stijlvolle collectie, vriendelijke service en redelijke prijzen maken het mijn favoriete plek voor modetrends."

"Altijd vriendelijk personeel. Ook in de afdeling heren is een ruime keuze. Gevarieerd aanbod, steeds kwaliteit."

"Zeer grote keuze aan kwaliteitskleding."