Inspiratie

5 trends voor mannen - 2018

10 October 2018

5 trends voor mannen - 2018

Weinig mannen zijn bezig met mode, trends of de perfecte look. Toch variëren de trends in de herencollectie net zo vaak als bij de dames. Dit najaar springen er 5 trends uit die we graag in de kijker zetten, zodat jouw hubby helemaal mee is deze winter.

Slim jeans

Geen olifantenpijpen te spotten deze winter. Broeken, specifieker jeansbroeken, sluiten nauw aan. Het geeft een moderne touch aan je look, maar het grootste voordeel: ze zijn eindeloos combineerbaar. Een musthave in je kast dus. Je kan een greep uit ons broekenassortiment vinden op de webshop.

Sweater weather

Frissere dagen vragen om iets meer dan een t-shirt met korte mouwen. Deze winter mag het lekker comfortabel! Kies daarom zeker enkele leuke truien voor je garderobe. En het hoeft zeker niet saai te zijn. Grote merknamen zijn een ding, maar ook een subtiele print of een fris kleurtje behoren tot de mogelijkheden.

Slank seventies silhouet

Vorige winter keerden de 70ies terug met fluwelen broeken. Dit seizoen maakt het slanke silhouet zijn comeback. Voornamelijk in de kostuums herken je de John Travolta discolook: nauwe pijpen en een jasje dat goed aansluit.

De jas

We hadden het er vorige week al over. Dit najaar is een goeie jas onmisbaar! De collectie is erg uitgebreid, waardoor je zeker en vast eentje vindt dat jou perfect past. Wil je weten welke jassen er zoal zijn? Lees onze blog over de perfecte winterjas of snuffel eens rond op onze webshop of onze shop-the-look-pagina.

Normcore

Norm wat? We horen het je al denken. Maar eigenlijk is het heel simpel! De 'norm' komt van 'normaal'. Mannen dragen deze winter niet per se klassieke stukken of echte 'hipsteroutfits'. Het mag wat eenvoudiger, wat normaler. Een leuke hoodie, een simpel t-shirt en een slim fit jeans of chino vormen de perfecte, normale combinatie.

Nood aan een goed basisstuk of hulp nodig bij het kiezen van iets nieuws? Je kan heel wat nieuwe looks ontdekken op onze webshop, maar ons team staat in de winkel klaar om je te helpen!