5x communie voor (groot)ouders

22 March 2018

5x communie voor (groot)ouders

Zoon- of dochterlief zal er ongetwijfeld prachtig uitzien op zijn/haar communie of lentefeest. Maar ben je zelf nog op zoek naar een outfit waarmee je kan schitteren naast de schattige communicant? Ontdek 5 keer inspiratie voor je eigen communie-outfit!

Put a print on it

Prints zijn helemaal in dit seizoen. Ook voor een communie of lentefeest kan je gerust voor een print kiezen. En er is keuze genoeg: een streepje, zomerse bloemen, schattige bolletjes of klassieke ruitjes. Je kan ook gerust prints combineren. Dat hebben wij bij Dominique gedaan. Een eenvoudige kostuumbroek, gecombineerd met een hemd met bloemenprint en een geruite vest.

Casual chique

Ga je liever voor een comfortabele outfit die toch elegantie uitstraalt? Als vrouw kan je dan perfect een broek met gallon combineren met een leuke bloes. Een vestje in een leuke kleur zorgt voor warmte op frisse dagen. Mannen hoeven niet per se strak in het pak te zitten. Een bleke broek en een eenvoudig hemd zijn perfect voor een feestje. Bretelles zijn de finishing touch. Gooi er een pulletje overheen voor frisse dagen.

Colour boost

Wil je er graag tussenuit springen zonder iets te kopen dat je na het feest nooit meer zou kunnen dragen? Ga dan voor eenvoudige stukken in een opvallend kleur. Een kleedje in felroze combineert goed met een man in een blauw kostuum. Mannen, kies voor een beetje variatie: de lichtblauwe broek maakt de donkere bovenkant weer zomers.

Minimalistisch klassiek

Er is niks mis met een klassieke look. Mannen zien er altijd goed uit in kostuum. Vrolijk het geheel op door te kiezen voor een atypische kleur. Een strikje oogt heel modern. Een kleedje in gebroken wit past hier perfect bij. Een champagnekleurig vestje kan je warm houden.

Bohemian dream

Dromerige looks zijn niet alleen een trend dit voorjaar, ze passen ook perfect op communie- of lentefeesten. Lichte kleuren en natuurlijke tinten helpen je goed op weg. Gooi een gilet met ruitjes over een lichtblauw hemd, bovenop een witte broek. Een kaki bloesje past perfect bij die kleuren. Een lange rok met tropische bladerenprint laat je helemaal wegdromen.

Shop alle looks in onze webshop. Nog meer inspiratie nodig? Meer looks ontdekken? Kom zeker langs in de winkel. PS: Vergeet onze communie-actie niet! Ouders en grootouders die in de winkel hun communie-outfit shoppen, mogen een formulier invullen aan de kassa. Iedereen die deelneemt maakt kans op een limited edtion FUJI Instax Mini 9 polaroid by Tutu Chic twv €150!