Inspiratie

7 Things to buy now!

07 October 2016

7 Things to buy now!

Grey is the new black

Weg met het traditionele zwart want deze winter word je geprikkeld door een nieuwe release van 50 shades of grey. Ideaal te combineren, trendy en een must-have in je garderobe.

Cosy comfort

Een warme, wollen trui of een gezellige, casual cardigan. Comfortabel maar toch ook supervrouwelijk op een broek. Draag ze met een jurkje of een strak rokje als je het iets sensueler wil.

Poncho time

Het mouwloze jasje of de poncho, ideaal in het tussenseizoen! Vervanger voor de klassieke jas en beschikbaar in talloze modellen en kleuren. Een bijpassende muts en wanten en jij bent klaar voor die gezellige herfstwandeling.

Pyjama party

De hele dag in je pyjama rondhangen, klinkt leuk! Alleen is het geen nachtkleding maar de nieuwste trend. Zachte stoffen zoals satijn en zijde, gecombineerd met wijde broeken en kant. Durf jij deze gewaagde outfit aan?

Scottish tartan

De schotse ruit is terug van weggeweest en hoe! In alle vormen en kleuren zijn ze deze winter aanwezig. Combineer als hemdje met een strakke, lederen broek of ga voor het jurkje en voel je een echte fashionista.

The ‘culotte’: top trousers trend

Er zijn zo van die trends waarvan we dachten dat ze nooit nog zouden opduiken maar dit geldt duidelijk niet voor de culotte. Wijde broeken tot net onder de knie of halverwege de kuit in combinatie met een pump of een sneaker en je bent supertrendy.

Wrap it up

Accessoires bepalen de afwerking van je dagelijkse look. Pak eens lekker uit met een paar opvallende oorbellen en bijpassende ketting. Werk je outfit af met een trendy sjaal en je bent klaar om de dag te veroveren.