Belgische mode? Die vind je bij Yzer Fashion!

10 October 2023

Belgische mode? Die vind je bij Yzer Fashion!

Het is Week van de Belgische Mode en dat laten we bij Yzer Fashion niet zomaar voorbijgaan. Als officiële deelnemer aan Week van de Belgische Mode zetten we met plezier onze Belgische merken in de kijker. Essentiel, Xandres, Marie Méro, Gigue, Caroline Biss ... het is slechts een greep uit de merken die we bij Yzer Fashion aanbieden.​

Belgische mode wordt gekenmerkt door creativiteit op alle vlak. Belgische designers durven risico’s nemen en met een ander paar ogen kijken naar mode. Het gaat zo ver dat Belgische mode vaak internationaal wordt opgepikt door de baanbrekende ideeën. Bij Yzer Fashion houden we van die vooruitstrevende industrie die zich jaar na jaar resulteert in prachtige collecties. Daarom zijn we dan ook trotse deelnemer van de Week van de Belgische Mode.

Mode als statement.

De mode van Belgische bodem is al lang een statement maker. Onze ontwerpers zijn wereldwijd gerenommeerd. Maar een statement maken, kan op veel manieren. Niet alleen met opvallende collecties, maar ook met de waarden en normen van je bedrijf. Bij Yzer Fashion staan we achter duurzame en kwalitatieve mode. We werken dan ook met plezier samen met Belgische merken die hier ook naar streven door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden.

Opvallen in de meest positieve zin van het woord.

Belgische modehuizen gaan veel verder dan gewoon ontwerpen. Velen staan dan ook gekend voor bijvoorbeeld experimentele kleurencombinaties. Want wat is er krachtiger dan het combineren en dragen van opvallende kledij? En dat bedoelen we in de meest positieve zin van het woord. Laat je persoonlijkheid stralen met deze opvallende kleuren en prints van Belgische merken.

1. Essentiel

Essentiel wordt getypeerd door kleurrijke collecties, waarin creativiteit en individualiteit centraal staan. Het merk biedt een mix van opvallende prints, verfijnde stoffen en trendy ontwerpen. Het is een grote favoriet voor wie graag experimenteert met stijlen.

2. Hampton Bays

Hampton Bays staat bekend om tijdloze en elegante kledingstukken, veelal geïnspireerd op de stijl van de Hamptons in de Verenigde Staten. Het merk biedt een mix van casual en chique, met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap.

3. HER.

HER. is een eigentijds modemerk dat zich richt op comfortabele, minimalistische kleding met een verfijnde uitstraling. Het merk streeft naar tijdloze en duurzame designs die de essentie van modern minimalisme omarmen.

Zelf Belgische mode ontdekken?

Kom dan langs in onze winkel in Ardooie. Ons team helpt je met veel plezier verder met styling advies en toont je graag de leukste Belgische stukken.