Tips & tricks

Ben jij helemaal festivalproof?

12 July 2016

Ben jij helemaal festivalproof?

Wat staat er allemaal op de planning? Summerfestivalleke doen? Tomorrowlandje smijten? Of een Pukkelpopke plannen? Wat je ook doet. Doe het goed. Met deze kledingtips ben je helemaal klaar voor jouw portie onbezonnen madness, overvloed aan liefde, muziek en vriendschap of gewoon: ‘de tijd van je leven’. Om het in de woorden van Dimitri Vegas & Like Mike te zeggen: ‘Are you reeeaadddyyyy?’.

Het is en blijven pareltjes. De aftermovies van festivals. Telkens we ze bekijken zien we een machtige sfeer, meest sexy shortjes, kleedjes, t-shirts en accessoires. De meesten denken dat al zo’n zaken tot de fictie behoren en dat je die mooie kledij gewoon niet vindt. O jawel, beste vrienden, onze naam is Yzer Fashion. En u heeft ons gevonden.

Wij geven je het antwoord op één grote vraag: “Als je de festivalpoorten doorwandelt, wat moet je dan aanhebben om indruk te maken op je vrienden, vreemden en zélfs de DJ?”. Alles hangt natuurlijk af van de ‘mood’ op zo’n festival. En het handige aan de Belgische feestjes is dat elk festival zijn persoonlijke ‘mood’ heeft. Alsof het niets is. We geven je een samenvatting van de grootste:

  • Dour: alternatief, speciaal (en dan zeggen we het nog netjes ;-))
  • Hype-O-Dream: YOLO
  • Laundry-day: YOLO kwadraat
  • Pukkelpop: chill beats
  • Summerfestival: summer vibes
  • Tomorrowland: sprookjesachtige madness

Ziezo. Zover zijn we al. Als we nu de festivals gaan koppelen, komen we tot onze kledingtrends. Op Dour ga je best zo alternatief mogelijk. Gekke kousen, broeken of mutsen? Het kan én moet daar allemaal. Hype-O-Dream & Laundry day? Velen zien het niet zitten zich dag na dag stijlvol aan te kleden. Wel, hier is het simpel. Het zijn dagfestivals. Ga er volledig voor! Korte shortjes, stijlvol bloesje of polo en toffe, hippe accessoires. Als laatste hebben we Pukkelpop, Summerfestival en Tomorrowland. Bij deze grote broers is het ook eenvoudig: pure madness. Draag alles wat zot, catchy en opvallend is. Hier maak je vrienden voor het leven.

Ziezo. Kom je langs in onze winkel of surf naar onze webshop (www.yzerfashion.be/webdshop) om je meest fantastische outfit samen te stellen. Awesome!