Inspiratie

Bohemian dream & soft sweetness

07 February 2018

Bohemian dream & soft sweetness

In de vorige blog konden jullie kennismaken met de eerste drie thema's uit ons magazine. Nu kijken we naar de laatste twee: Bohemian dream & Soft sweetness. Laat je hieronder inspireren en ontdek dan snel alle looks in 'Shop the look'. Daar vind je meteen ook al onze andere thema's terug.

Bohemian dream - Dromerig & Chique

Of je nu gaat voor een romantische of dromerige zomerlook of voor een chique outfit voor een tuinfeest, je vindt zeker en vast iets dat perfect bij je past. Lange, zwierige rokken of rokken in laagjes doen het heel erg goed. Maar ook wijde broeken en maxi-dresses zijn een must-have. Aangevuld met een streepje kant zit je helemaal goed!

Soft Sweetness - Dirty Pastels & Soft metallics

Naast de hevigheid van kleuren als felrood plaatsen we dit voorjaar zachte pastels. Deze zachte kleuren geven een lieflijke uitstraling en zorgen voor een romantische look. Metallic accenten geven een spicy element en doorbreken de zachtheid.

De felle kleuren staan dit seizoen naast zachte pastels en subtiele metallics. Ook de maxi-dresses hebben de vriestemperaturen doorstaan en hangen in de rekken naast rokken: lange rokken, rokken in laagjes en losse, zwierige rokken. Vrouwelijk, romantisch en klassiek creëer je deze lente en zomer met kant. Niet alleen de flowerpower keert terug uit de seventies: ook wijde broeken zijn terug in de nieuwe collectie.

Iets leuks gezien? Je kan het meteen shoppen via 'Shop the Look', maar er staan ook nog heel wat andere nieuwe dingen in onze webshop! Ons extra dik online magazine bevat ook nog een extra thema: Yzer Favorites. Hier kan je de favoriete looks ontdekken van ons fantastisch team. Hou zeker de Shop-the-lookpagina in de gaten, want we zetten regelmatig nieuwe thema's en looks online.