Inspiratie

Cadeautips voor de kerstman

14 December 2017

Cadeautips voor de kerstman

Sinterklaas heeft al zijn cadeautjes uitgedeeld en is terug naar Spanje. Maar wat mag de kerstman in jouw sok of die van je partner, mama of vriendin steken? We helpen je graag op weg met enkele gezellige cadeautips die perfect onder de kerstboom passen.

Happy feet

Happy feet is niet alleen een perfecte familiefilm voor tijdens de kerstvakantie. Het is ook de ideale manier om deze cadeautip te beschrijven. Het durft al eens te vriezen in de winter en dan zijn koude voeten geen uitzondering. Daarom kan je iemand altijd plezier doen met een paar heerlijk warme sokken.

Pure verwennerij

Op barre winterdagen ziet ook je huid af. Verzorg ze daarom goed! Doe jezelf of iemand anders de producten van Likami cadeau. Maar thuis mag je ook gerust genieten. Dat kan met de heerlijke geurkaarsen van Piet Boon of met een lekker glaasje gin.

Lekker warm

Liever een echt Fashion-cadeau? We hebben heerlijk warme mutsen, schattige wintertruien en stijlvolle sjaaltjes om uit te kiezen.

Gezelligheid troef

Als het buiten snel donker is, maken we het binnen graag extra gezellig. Cadeautjes die daartoe bijdragen doen het altijd goed. Leuke kaarsjes, een frisse plant of andere decoratieve items zijn zeker een goed idee.

Klein maar fijn

Zoek je iets klein en origineel waarmee je iemand zeker pleziert? Ga dan voor iets praktisch. Keuze uit grappige gsm-hoesjes, schattige sleutelhangers of schitterende armbanden.

Mr. Grey will see you now

Je eigen Mr. Grey in huis halen? Doe hem een leuk strikje, een knappe das of een sexy boxershort cadeau. Ook stoefertjes en bretellen vind je in ons assortiment terug.

In de sacoche

Een vrouw heeft nooit genoeg handtassen. Elk moment vraagt een andere handtas. Klein funky, voor een avondje uit. Strak en stijlvol voor een zakelijke meeting of een chique etentje. Je vindt ze in alle kleuren en maten bij ons.

Op zoek naar meer inspiratie of wil je de kerstman toch iets anders in het oor fluisteren? Kom gerust eens langs en ontdek ons uitgebreid aanbod in een gezellige kerstsfeer!