Communielooks voor (groot)ouders

20 March 2019

Communielooks voor (groot)ouders

Heb jij ook een communie in het vooruitzicht? Ben je nog op zoek naar de perfecte communielook voor dit bijzondere moment? Het aanbod lijkt oneindig. Maar wij geven alvast enkele tips zodat je een outfit kiest waar je zeker mee scoort!

Van casual tot chique

Maxidresses zijn niet alleen hip, ze zijn perfect communieproof. Heb jij de smaak ook volledig te pakken? Je kunt deze look nog vervolledigen met een bijpassende sjaal of een vestje voor als het wat kouder is. We hebben alvast enkele prachtexemplaren van o.a. Caroline Biss en Marie Méro. Draag je niet graag een maxidress? Combineer dan de tuniek en rok van Caroline Biss en niemand ziet het verschil.

Of je partner nu gaat voor casual, casual chique of strak in het pak, zijn look zal altijd matchen met jouw maxidress. De kleur van zijn outfit kan voortkomen uit iets dat in je kleed zit. Maar een neutrale, zachte kleur of een frisse kleur kan ook perfect. Zo vind je enkele leuke hemden, broeken & kostuums bij o.a. Roy Robson, Mason’s en Serge Blanco.

Funky swing

Een communie betekent meestal ook een feestje. Kleur is de trend dit voorjaar en dat mag je zeker ook tonen in je outfit. Ga voor een leuke print met wat zachte kleuren, zoals met het kleedje van Caroline Biss. Liever minder print, maar meer kleur? Dan is het kleedje van Joseph Ribkoff een echte aanrader, zeker in combinatie met het rode vestje. Wil je écht swingen op de dansvloer? De plissérok van Marie Méro is gegarandeerd een succes.
 
Als man kies je best voor een neutrale kleur, zodat je partner in het oog springt. Je kan gaan voor een kleur die terugkeert in de outfit van de dame of kiezen voor een zachte kleur, zoals grijs-groen of kaki.

Feeling blue?

Helemaal niet! Blauw is het nieuwe zwart en is altijd een goed idee. Er zijn heel veel tinten die je leuk met elkaar kan combineren, al dan niet met een print. En dat in alle stijlen. Jij en je partner vormen gegarandeerd een mooi plaatje met de stuks van o.a. Caroline Biss, Atelier Noterman en Thomas Maine.

Vind je niet meteen je favoriete look? Neem dan een kijkje in onze webshop, waar we nog meer combinaties hebben klaarstaan. Of maak een afspraak met één van onze personal shopping coaches. Dan hangen we outfits voor je klaar die helemaal bij je passen en hoef jij enkel nog te kiezen.