Tips & tricks

Dag van de webshop

01 November 2017

Dag van de webshop

Je kent het wel. Je hebt in onze etalage een fantastisch nieuw kleedje gezien of je hebt eindelijk die handtas gevonden waar je al maanden naar op zoek bent. Maar je hebt geen tijd om te komen shoppen. Dankzij onze webshop is dat niet langer een probleem.  Ook na de kantooruren kan je naar volle lust shoppen. Je kan onze collectie online ontdekken en meteen bestellen. Binnen de 24 uur verzenden we jouw bestelling, geen tijdverlies en alles mooi aan huis geleverd. Yzer Fashion at your service!

Waarom een webshop? 

We willen iedereen de kans bieden om bij ons te shoppen. Je hoeft je trouwens niet te haasten. Je kan rustig zoeken vanuit je zetel thuis. Geen drukke winkelstraten of parkeerproblemen, maar een duidelijke etalage met een groot aanbod. Heel wat bezoekers van onze webshop komen bv. uit Antwerpen en Brussel. Maar ook onze trouwe klanten weten de shop te appreciëren. Zo zijn er die elke week wel iets bestellen!

Constant vernieuwing

Wekelijks, horen we je denken? Dat lijkt misschien veel, maar helemaal waar. Zo goed als elke week kan je nieuwe dingen ontdekken in onze webshop. Alle leveringen die binnenkomen, worden asap online geplaatst. Ver moet je hiervoor niet zoeken. Al deze nieuwe items vind je met één klik terug bij 'New in Store.'

In de loop van het seizoen vullen we ook onze 'Shop the look'-pagina geregeld aan. In een oogopslag krijg je volledige outfits te zien. Geen zorgen meer over welke blouse nu bij die broek past of welk vestje je nu kan dragen op dat kleedje. 

Voor - achter - zij 

Als je online besteld, zie je niet meteen hoe iets valt als je het zou dragen. Maar ook daar hebben wij aan gedacht. Om te zorgen dat je als klant goed ziet hoe groot die mouwen nu precies uitvallen of hoe strak of los een bloesje zit, nemen wij altijd foto's van de nieuwe kledij op model. Per kledingstuk zijn er drie foto's. Eentje in vooraanzicht, eentje in zij-aanzicht en eentje met de achterkant. Een 360°-indruk dus! 

Doordat er tweewekelijks tot wekelijks nieuwe items online komen, hebben we heel veel foto's nodig. Een eigen mini-fotostudio zorgt ervoor dat de kleren direct na levering geshoot kunnen worden om online te verschijnen. Ons model Emily werkt altijd met veel enthousiasme mee aan deze fotoshoots. Emily studeert nog, maar maakt graag veel van haar tijd vrij om voor de lens van onze fotograaf te staan. Maar we zoeken ook geregeld nieuwe meisjes, of vrouwen, om mee te werken aan onze webshop. Wie zich geroepen voelt, mag het altijd laten weten! 

Op 1 november geniet ons team van een dagje rust. Maar deze 'feestdag' laten we niet zomaar passeren! De hele dag door krijg je 10% korting in onze webshop! Ga dus snel een kijkje nemen en profiteer ervan om uitgebreid te shoppen, vanuit je luie zetel. Veel shopplezier!