De favorieten van het team - part 1

05 April 2021

De favorieten van het team - part 1

Ons Yzersterk team is alvast heel enthousiast over de nieuwe zomercollectie 2021. Ontdek via deze blog wat de favorieten zijn van Charline, Gina, Ann, Fien, Sahine, Anaïs, Ann, Francine, Talisa en Steffie.

Als spring-in-’t-veld staat Charline altijd klaar om iedereen een mooie outfit aan te meten. Dit fleurige kleedje van Atmos past perfect bij haar sprankelende persoonlijkheid. Geen fan van kleedjes, maar wel van deze frisse jungle print? Kies dan voor de luchtige rok met dezelfde print.

Wist je dat ... Charline bij elke outfit een paar bijpassende schoenen heeft. Haar collectie is indrukwekkend!

Gina houdt van lichtere tinten zoals beige en pastel en weet deze altijd perfect te combineren. Deze stijlvolle blazer van Signe Nature in beige en zachtblauw kan je makkelijk dragen op een geklede broek, maar bijvoorbeeld ook op deze jeans van For All Mankind!

Wist je dat ... Gina haar kledij per kleur hangt in haar inloopdressing.

Ann knalt graag met kleur en houdt van fleurige outfits. Hier straalt ze in een outfit van Essentiel. Dit prachtige bloemenmotief is ook beschikbaar in een kleedje.

Wist je dat ... Ann een optimist is in hart en nieren.

Fien, de jongste van het team, tovert steeds een glimlach op je gezicht! Hier draagt Fien een outfit van Four Roses. Ton sur ton is deze zomer helemaal in!

Wist je dat ... Fien een megaschattige Franse bulldog heeft die luistert naar de naam Cécile.

Sahine staat zowel voor als achter de schermen voor iedereen paraat. Je kan haar ook zien schitteren tijdens de live video’s of als model op de webshop. Sahine combineert hier de blazer van Signe nature met een romantisch bloesje van Due Amanti.

Wist je dat ... Sahine een familiemens is. Met haar tweejarige peuter heeft ze haar handen vol!

Anais heeft oog voor detail en weet je outfit steeds tot in de puntjes af te werken. Hier combineert ze een pull van Due Amanti met een jeansbroek van Seven.

Wist je dat ... Anais houdt van kunst!

Ann helpt je steeds met alle geduld aan een perfecte outfit. Hier straalt Ann in een zomerse bloes en broek van de Belgische ontwerpster Nathalie Vleeschouwer.

Wist je dat ... Ann elke dag een wandeling maakt met haar prachtige golden retriever Odette.

Francine is met haar jarenlange ervaring het gezicht van “den yzer”. Deze donkerblauwe strokenrok van Atmos is haar favoriet. Je kan deze, zoals Francine, met een effen pull combineren of je kan ton-sur-ton gaan met de bijhorende bloes. Toch liever een kleedje? Geen probleem! We hebben deze rok ook in een kleedje.

Wist je dat ... Francine een echte levensgenieter is! Tijdens haar vrije tijd houdt ze van een stevige wandeling.

Talisa kleurt je dag! Deze vrolijke collega houdt van een romantische kledingstijl. Alles met bloemetjes mag in haar kledingkast niet ontbreken! Deze maxidress van Senso is hiervan het perfecte voorbeeld. Kan je op koudere dagen combineren met deze streelzachte gilet van Heart Mind.

Wist je dat ... Talisa net voor de tweede keer mama is geworden!

Steffie straalt in deze comfortabele jumpsuit van Le Temps des Cerises! Kan je stoer combineren met een lederen blazer of casual met een jeansjasje.

Wist je dat ... Steffie al 17 jaar vegetariër is!

Benieuwd naar meer? Binnenkort inspireren we je met nog meer zomerse outfits. Neem zeker ook eens een kijkje op onze webshop om je favoriete items te scoren.