Inspiratie

Dé trends spring-summer '18

17 January 2018

Dé trends spring-summer '18

Terwijl we de laatste hand leggen aan ons nieuwe magazine, verklappen we de top 10 trends van komend seizoen! Verban de koude, donkere dagen met stralende kleuren en tropische prints. Een eeuwige klassieker als jeans krijgt gezelschap van seventies-iconen: flowerpower en wijde broeken. Maar wat moet er nu zeker in je kast hangen?

Strepen

Dunne strepen, dikke strepen. Verticaal of horizontaal. Zolang het maar strepen zijn, ben jij mee met de nieuwste trends.

Bloemen

Een zee van bloemen lijkt uitgegoten over de nieuwe collecties. Sommige laten je misschien denken aan het retro behangpapier van je oma, terwijl andere je in Oosterse sferen laten vertoeven.

Grafiek

Grafische elementen zetten hun opmars verder. Herhaling en ritme lijken belangrijk. En je kan kiezen tussen een gestructureerd ritme of een gezellige chaos.

Felle kleuren

Afgelopen winter heb je je misschien in donkere tinten gehuld. Nood aan wat vrolijke tinten? Say no more! De felste kleuren wachten je op deze lente en zomer.

Maritiem

Blauw is een van dé trendkleuren. En dan is een link naar de kust al snel gelegd. Maar ook de tyische matrozenstrepen maken een comeback.

Dromerig

Romantisch, subtiel, schattig. Kernwoorden voor de dromerige trend. Zwierige rokken of een streepje kant helpen je goed op weg.

Jeans

Dit seizoen mag meer dan alleen je broek van jeans zijn. Een leuke rok of een stoer vestje zijn absolute must-haves. En met een trendkleur als blauw wordt het wel heel makkelijk!

Chique

Net dat tikkeltje meer. Een outfit mag iets chiquer zijn dan we afgelopen seizoenen gewend waren. Een eenvoudig kleedje krijgt al gauw een chique element dankzij subtiele details in fijne stofjes.

Dirty pastels

Pastelkleuren doen het al een aantal seizoenen goed. Deze zomer zijn ze net iets vuiler, iets minder perfect. Deze zachte kleuren combineren perfect met de bloementrend en bieden een zachte tegenhanger voor de felle kleuren.

Soft metallics

Naast pastels en felle kleuren, kan je schitteren in soft metallics. Deze stofjes hebben een subtiel glinsterend effect, waardoor je meteen de aandacht kan trekken.