Inspiratie

Dress to impress

28 November 2017

Dress to impress

De mooiste tijd van het jaar komt dichterbij. Etentjes met familie en vrienden, kerst vieren en het nieuwe jaar feestend inzetten. Wat mag er dan zeker niet ontbreken? De perfecte feestoutfit. Wij inspireren je graag met een greep uit onze feestcollectie.

Summer feelings in winter

Winter betekent niet dat je je fleurige kleedjes niet meer kan bovenhalen. Van felle kleuren tot bloemen of een maxirok, het maakt niet uit. Als jij je er goed in voelt, straal je ongetwijfeld!

Dance with the pants

Zit je niet zo comfortabel in een kleed? Ga dan voor een geklede broek of een toffe jumpsuit. Combineer je broek met een leuke bloes. Je jumpsuit werk je af met een paar pumps en een blazer, wat trouwens ook kan bij je geklede broek.

Print party

Mag het wel iets meer zijn? Kies dan voor een hippe print. Subtiel, zoals bolletjes op een kleed of wat strakker, zoals een ruitjesmotief op een elegante rok. Ook streepjes of een tijgerprint behoren tot de mogelijkheden.

Niet meteen gezien wat je zoekt? Bekijk dan de rest van onze feestcollectie op onze webshop. Heb je totaal geen idee welke look perfect op je lijf is geschreven? Onze personal shopping coaches zijn bereid om je te helpen.