Een dag in het leven van Els & Hilde

18 January 2019

Een dag in het leven van Els & Hilde

Wanneer je Els en Hilde niet in de winkel vindt, is de kans groot dat ze op aankoop zijn. Weet je nog ons magazine in september vorig jaar? Terwijl wij dat magazine aan het opmaken waren en julli genoten van de najaarscollectie, waren de Yzer Fashion ladies alweer op pad om de voorjaarscollectie van 2019 te kiezen. En wij mochten een dagje met hen mee!

De dag begint vroeg! In de hoop de files voor te zijn, vertrekken Els & Hilde al om 7u30. Maar dat is niet altijd een garantie voor succes: er is altijd wel ergens file! De meeste showrooms liggen ook niet bij de deur, dus spenderen de zussen veel tijd samen in de auto. Maar dat lijkt helemaal geen invloed te hebben op hun goede humeur.

Na anderhalf uur aanschuiven, arriveren ze bij de eerste afspraak. Bij een lekker kopje koffie bespreken ze met de mensen van Caroline Biss het afgelopen seizoen. Eens iedereen up-to-date is, is het tijd om in de nieuwe collectie te duiken. De verkoopster vertelt wat de nieuwe trends zullen zijn in 2019. Zonder te veel te verklappen, van een ding mag je zeker zijn: strepen! Nu zijn Els en Hilde aan zet. Ze kiezen welke stukken ze graag in de rekken bij Yzer Fashion willen zien.

De eerste afspraak zit er op. Els & Hilde springen terug in de auto en vertrekken naar het volgende adres. Gelukkig zijn de files al een heel stuk korter. Omdat er nog drie afspraken op de agenda staan, is er geen tijd voor een uitgebreide lunch. Onderweg wordt er een snelle hap opgepikt.

Els en Hilde wandelen binnen bij Julia June. Ook hier is er een hartelijk welkom. De gesprekken verlopen hier bijna gelijk aan die bij Caroline Biss. Het vorig seizoen wordt besproken, waarna er gekeken wordt naar het nieuwe seizoen om dan de belangrijke keuze te maken. Ze zijn hier niet alleen. Heel wat winkels zijn al volop bezig met het voorjaar.

De volgende showroom is niet ver weg! Van Julia June wandelen de zussen naar de showroom van Amania Mo. Geen tijdsverlies in de file dus. Amania Mo heeft een heel uitgebreide collectie. Kiezen duurt hier dan ook een pak langer. Maar de dames nemen graag hun tijd: zij bepalen volledig wat er in de winkel te zien zal zijn, dus het is heel belangrijk dat ze de juiste keuzes maken. Ze zijn misschien al bijna zeven uur onderweg, ze stralen nog altijd!

Het einde is in zicht. De laatste afspraak van de dag is al een stukje korter bij huis. Bij MarieMéro voel je de lentezon meteen stralen. De vrolijke kleuren en toffe snits geven ons alweer zin in meer zon, ook al is het de laatste tijd meer dan warm genoeg geweest!

Moe maar voldaan gaat het terug richting Ardooie. Zoals veel vrouwen shoppen Els en Hilde graag, maar na een dag van ruim 12 uur is het toch eventjes genoeg geweest. Alhoewel, morgen vertrekken ze stipt 7u30 naar de volgende showroom…