Een kijkje in de kleerkast van Miss West-Vlaanderen

27 February 2019

Een kijkje in de kleerkast van Miss West-Vlaanderen

Ze straalt al een tijdje in onze webshop als model. Maar sinds kort is ze ook Miss West-Vlaanderen én was ze finaliste bij Miss België. Emily Van Eeckhoutte is 19 en zit in haar 1ste jaar universiteit, richting Handelswetenschappen. Mode speelt een belangrijke rol in haar leven. Maar wat hangt er nu in de kast van Miss West-Vlaanderen?

Wat draag je het liefst?
Zeker weten een mooie bloes! Het is goed te combineren met een leuke jeansbroek. Ik voel me er ook altijd comfortabel en mooi in. En dat is heel belangrijk vind ik. In de winter kan ik niet zonder een warme pull.

Hoe kies je de kledij die je draagt wanneer je als Miss de baan op gaat?
Voor events probeer ik zoveel mogelijk Caroline Biss te dragen. Als sponsor van Miss België is het wel belangrijk hen af en toe in de kijker te zetten. Daarvoor ga ik naar Yzer Fashion. Daar helpen ze me altijd om de juiste stukken er uit te kiezen. Op de verkiezing zelf zijn het altijd outfits van sponsors. Maar het kan ook zijn dat ik dingen combineer die ik al in mijn kast had liggen.

Wat vinden we dit voorjaar zeker in je kast?
Felle kleuren! Ik ben er gek op. Roze is een kleur die je altijd in mijn kast zal terugvinden. Natuurlijk ook een hoop kleedjes, die vind ik heel leuk om te dragen.

Waarom shop jij bij Yzer Fashion?
Ik ken Yzer Fashion al van toen ik een klein meisje was. Ik heb erg leuke herinneringen aan de shopuitstapjes met mama en papa naar de winkel. Nu ik zelf wat groter en volwassener ben (lacht), shop ik er graag voor mezelf. Er is een enorm groot aanbod met allerlei verschillende stijlen, waardoor ik nooit met lege handen naar huis kan gaan.

Heb je een favoriet merk?
Niet echt. Ik combineer graag stukken van verschillende merken. Als ik echt zou moeten kiezen, dan vind ik Atos Lombardini een prachtig merk! Daar vind ik zeker en vast mijn zin. Net zoals bij Caroline Biss. Sommigen denken misschien dat dit net voor iets oudere dames is, maar niets is minder waar. Ik vind altijd wel iets dat ik mooi vind en dat me goed past.

Mijn guilty pleasure in de mode…
Dikke, warme kousen. Heerlijk in de winter! Ze zijn misschien niet echt fashionable, maar ze houden me altijd warm op koude dagen. Ik zou er geen afstand van kunnen doen!