Behind the scenes

Een kijkje in de kleerkast van Sahine

07 November 2018

Een kijkje in de kleerkast van Sahine

Wie al wel eens shopt bij Yzer Fashion, kent haar ongetwijfeld. Sahine verwelkomt je met een stralende glimlach en geeft met plezier modeadvies op onze herenafdeling. Daarnaast is ze ook onze online goeroe: ze zorgt voor leuke posts op onze social media en updatet ook de webshop. Maar wat hangt er nu eigenlijk in haar kast?

In jouw kleerkast hangen zeker veel...

kleedjes. Ik draag heel graag kleedjes. In de zomer kies ik voor een fris kleedje met een leuke sneaker of een lang kleed gecombineerd met een sandaal. Maar deze winter zal ik mijn kleedje combineren met een mooie sjaal en knielaarzen. Als het te koud is, voel ik me evengoed in een comfortabele jeans met een leuke bloes of oversized pull.

Welke stijl hang je dit najaar in je kast?

Deze winter mag een warme, zachte gilet in roze, grijs of oker zeker niet ontbreken in mijn garderobe. Qua print ben ik helemaal verliefd op Prince de Galles, heel elegant en stijlvol. Je zal zowel geklede als sportieve looks terugvinden. Als vrouw moet je voor elke gelegenheid een outfit in huis hebben, toch? (knipoogt)

Heb je een favoriet merk?

Er springt niet direct 1 merk uit. Ik combineer graag verschillende merken in een outfit. Deze winter zal ik wel een nieuwkomer in de gaten houden: Heart Mind. Een mooie combinatie tussen vrouwelijk en stoer, mooie prints en stoffen die een luxueus gevoel geven.

Je straalt in het broekpak op je foto! Waarom heb je die look gekozen?

Omwille van de print, natuurlijk! (lacht) Zoals ik al zei, ben ik gek op Prince de Galles. Maar het heeft ook heel wat voordelen. Bij een broekpak hoef je niet na te denken over wat je gaat combineren.

Je kan het ‘pimpen’ naargelang de gelegenheid: draag er een mooie top onder en hup, je bent klaar om te gaan werken! Ga je naar een etentje met vrienden? Vervang dan de top door een elegante blouse. Een broekpak is altijd heel #STYLISH!

De grootste modeblunder?

Een driekwart broek. Dat zal je me nooit zien dragen. Of sokken in sandalen of in een paar hakken. Brrr!

Jouw guilty fashion pleasure:

Fleece. Het is zalig om op een koude winteravond met een te grote trainingsbroek en een fleecejasje in de zetel te zitten.