Inspiratie

Get the look: 3x mannenmode

18 April 2018

Get the look: 3x mannenmode

De meeste mannen shoppen niet graag, al zijn er ook genoeg uitzonderingen. Wil je graag eens iets nieuws in je kast zonder uren te moeten zoeken en passen? We helpen je graag op weg met 3 tijdloze stijlen, eentje voor elk type man!

English gentleman

Van William Shakespeare tot James Bond, de Engelse gentlemen hebben 1 ding gemeen: ze zien er goed uit! Zo'n look is eenvoudig te creëren. Je kan gaan voor een vest of gilet met ruitpatroon, heel Engels! Liever geen gilet? Ga dan voor een leuk paar bretellen. Door voor een strikje te kiezen, ben je meteen een James Bond look-a-like.

Sporty Chic

Ben je eerder een sportief type? Maar wil je dat graag combineren met een stijlvol element? Draag dan een klassieke schoen onder een jeansbroek. Door een hemd over een T-shirt te dragen, zorg je ervoor dat je look niet té casual is. Een hemd en (kostuum)broek kan je combineren met een sneaker. Bretellen maken je look speels. Vervang een kostuumvest door een pulletje of polo. Graag nog iets eenvoudiger? Draag dan een jeansbroek en sobere pull op sneakers. Vervang het standaard T-shirt dat je zou dragen door een hemd en voila: een sporty chic look!

Casual costume

Een kostuum is altijd een goed idee (tenzij je naar een voetbalwedstrijd gaat)! Maar je kan echt wel meer kiezen dan een standaard zwart exemplaar. Kies eens lichte kleuren, zoals beige of wit. Durf ook te combineren: een witte broek kan perfect bij een donkerblauwe gilet en een grijs vestje. Durf je een kleurcombinatie nog niet aan? Dan kan je ook binnen dezelfde kleur verschillende tinten mixen. Kies dan wel consequent: bovenaan donker, licht onderaan of omgekeerd.

Zit je favoriet ertussen? Shop hem snel in onze webshop of kom gezellig bij ons langs! Toch liever iets anders? In de winkel helpen we je graag zoeken naar jouw unieke stijl.