Get the look: Duivelse outfits

06 June 2018

Get the look: Duivelse outfits

Afgelopen weekend is het WK echt gestart met de eerste oefenmatch van de Rode Duivels. En terwijl onze mannen naar het voetbal kijken, kijken wij vooral naar de outfit van de voetbalvrouwen. We laten ons drie keer inspireren door deze zogenaamde WAG's en toveren jou om in één van de Duivelse babes.

Kat Kerkhofs - Strak in het pak

Een van de bekendste voetbalvrouwen is Kat Kerkhofs. Dries Mertens ziet haar ongetwijfeld in elke outfit graag, maar wij waren aangenaam verrast door deze combo. We houden het iets klassieker en kiezen voor een krijtstreepje. Elegant, chique én comfortabel.

Noémie Happart - Comfy casual

De vrouw van Yannick Carrasco is helemaal mee met de trends. Ze combineert de gallon (de streep in de zijkant van de broek) met een leuke trui in dezelfde kleur. Wij vervangen die graag door de nieuwe trendkleuren groen & blauw.

Michèle La Croix - Zomerse bloemen

Dat Kevin De Bruyne en zijn vrouw met mode bezig zijn, is zeker. Manlief kiest vaak voor zijn eigen collectie. Michèle inspireert ons met heel uiteenlopende outfits. Voor deze zomer kiezen we graag haar maxidress met een leuk zomers printje.

Duivels schattig

Wil je liever je eigen Duivelse look creëren? Yzer Fashion heeft precies wat je zoekt! Met dit schattige T-shirt kan je zo naar elke match. Is het warm? Combineer met een shortje. Op frissere avonden kan je gaan voor een jeans.

Wil je even je Belgische driekleur verbergen? Geen probleem! Wrijf over Mickeys hoofd en voila: de Belgische driekleur wordt zilver. Om je outfit compleet te maken of om op een subtiele manier je Belgische trots te uiten, kan je ook altijd kiezen voor een armband in de driekleur.

We zijn helemaal klaar voor het WK. Ben je nog op zoek naar een leuke outfit om in te supporteren? Spring gerust eens binnen!