Inspiratie

Happy online shopping!

24 October 2018

Happy online shopping!

Online shoppen biedt niks dan voordelen: je hoeft geen rekening te houden met openingsuren, je hebt alle tijd van de wereld om te kiezen én je kan in spanning wachten op je pakje om het dan met veel plezier uit te pakken! Dat begrijpen wij perfect! En daarom zetten wij sterk in op onze webshop. Hoe we dat precies doen? Dat ontdek je in deze blog! PS: Onderaan leer je ook hoe je tijdens onze Week van de Webshop kan profiteren van extra korting!

Waar kan ik shoppen?

Onze webshop bestaat uit meerdere delen. Wil je de laatste nieuwe kledij doorbladeren? Klik dan op 'New in store'. Hier vind je alle stuks die nog maar net zijn binnengekomen. Zie je liever hoe je dingen kan combineren om tot een complete outfit te komen? Leuke looks en inspiratie vind je onder 'Shop the look', zowel voor dames als voor heren. Weet je precies wat je wil? Beweeg dan met je muis over 'dames' of 'heren' en kies meteen de omschrijving van het kledingstuk of het merk dat je zoekt.

Wat kan ik shoppen?

Alles. Dat is de kortste omschrijving van ons online aanbod. Maar we moeten wel toegeven dat het niet letterlijk 'alles' betekent. We bedoelen daarmee dat je zowel kledij (jassen, kleedjes, broeken, t-shirts...) als schoenen en accessoires in onze webshop vindt. Je kan eenvoudig filteren wat je precies wil zien dankzij onze handige filters in de linkerkolom. Vind je niet precies wat je zoekt? Vraag ons gerust om hulp via een mailtje of een berichtje op Facebook

Wanneer wordt de shop aangevuld?

Telkens we een nieuwe levering binnen krijgen, plannen we zo snel mogelijk een fotoshoot om de kledij te fotograferen. Omdat je online niet altijd goed kan inschatten hoe een kledingstuk valt, nemen we altijd drie foto's: een vooraanzicht, een zijaanzicht & een achteraanzicht. Eens de foto's zijn goedgekeurd, plaatsen we ze op de webshop, waar jij ze meteen kan bestellen. Bijna elke week komen er heel wat nieuwe items online. 

Hoe profiteer ik van de Week van de Webshop?

Nog tot en met vrijdag 26 oktober is het Week van de Webshop. Iedereen die online shopt bij Yzer Fashion, krijgt €10 korting dankzij de promotiecode 'weekvandewebshop18'. Daarbovenop verstoppen we ook nog een verrassing in je pakketje. Natuurlijk krijg je, zoals altijd, onze 5% getrouwheidskorting die je kan besteden bij je volgende bestelling.

Heb je zin gekregen om te shoppen? Hou je dan zeker niet in en kijk snel op onze webshop! Veel shopplezier!