Herfst-winter trends 2020 : Hoe combineren en styling tips!

21 September 2020

Herfst-winter trends 2020 : Hoe combineren en styling tips!

Als de grijze winterdagen voor een domper zorgen dan zullen deze trends vast en zeker opbeuren. Want onze collectie belooft allesbehalve saai te zijn. Van cowgirl tot leather look, één ding is zeker, het wordt een seizoen waarin veel kan!

1. Romantische look

Ook deze zomer kon je al heel wat romantische looks terugvinden in onze collectie.
Voor deze winter gaan we nog een stapje verder. Daarbij mogen ruffles en franjes zeker niet ontbreken in je kledingkast. Combineer je poëtische outfit met een cowboy laarsje of toch liever een stoere laars? Shop je favoriete outfit nu in onze winkel!

2. Capes

In een sprookjesachtig seizoen mag de moderne superheldin vast en zeker niet ontbreken. Ja hoor, de capes zijn helemaal terug. Vergeet dus je basic jas en shine met je cape. Je kan dit combineren op een kleedje of op een hippe broek met bijhorend bovenstuk. Links zien we een teddy cape van het merk Due Amanti, rechts een cape van het merk Accent.

3. Ruiten

De neo-bourgeois trend zullen we nog vaak tegen komen in het straatbeeld deze winter. Deze trend katapulteert ons terug naar de seventies. De ruit zien we dit jaar op verschillende manieren. Van grote tot kleine ruiten van kleedjes tot mantelpakjes. Naast ruiten blijft de pied-de-poule print ook hip. Bij de linkse foto wordt de cape van het merk Blue Ivy gecombineerd met een sobere outfit. Rechts een combinatie van HER., waarbij het kleedje wordt gecombineerd met een stoere laars met bijhorende riem.

4. Ceinturen

Wat zeker en vast niet mag ontbreken in je garderobe zijn de taille binders. Deze zijn helemaal hip en maken je outfit compleet. Wikkel je lichaam in en creëer taille. We zien ze overal opduiken, over een mantel, blazer, trui, kleedje,… noem maar op. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

5. Leer

De leather look mogen we zeker en vast niet vergeten. Deze trend is terug van weggeweest. Zwart leer maakt plaats voor bruin leer. Faux leather is helemaal in! Naast leren jasjes zien we een totaal leren look, dit kleedje van Caroline Biss wordt gecombineerd met bijhorende laarzen en een faux fur handtasje.Qua onderhoud zijn deze kwaliteitsvolle kleedjes geen probleem, je kan ze gewoon wassen op 30°.

6. Color blocking

Last but not least “color blocking”. Laat je outfit knallen! Deze trend zal voor velen even schrikken zijn. Combineer je outfit met een complementair kleur of zelfs met een fluo kleurtje. Alles kan! Maak je outfit liefst zo kleurijk mogelijk.

Met deze tips zal je vast en zeker schitteren in het straatbeeld!