Tips & tricks

Inspiratie: hoe vul ik de kerstsok?

05 December 2018

Inspiratie: hoe vul ik de kerstsok?

Nu de Sint weet wat er in je schoentje moet liggen, kan er nagedacht worden over de inhoud van onze kerstsok. Op zoek naar iets origineel? Maar vooral ook bruikbaar? Enkele tips voor op jouw kerst wishlist!

De eeuwige twijfelaar

Kan je nooit beslissen wat je nu wil? Of wat je nu onder de kerstboom zal leggen? Je hoeft niet meer te twijfelen! Onze prachtige cadeaubon heeft ondertussen al een goeie reputatie opgebouwd. Je geeft een waardevol cadeau dat er goed uitziet, samen met de mogelijkheid voor de ontvanger om zelf te kiezen wat hij of zij in ruil krijgt. Perfect dus! Bovendien kan je dit jaar ook nog een extra tip afgeven samen met je cadeaubon! Degene die je pakje krijgt, kan een gratis afspraak maken voor een personal shopping bij ons. Dan gaat iemand op zoek naar outfits die je als gegoten zitten en kan jij komen passen en kiezen wat je het leukst vindt.

Wist je trouwens dat je ook online een cadeaubon kan aanschaffen? Klik hier om meteen een cadeaubon bestellen.

Girls, Ladies, Women

Op zoek naar inspiratie voor een geschenkje voor je mama, vriendin of zus? Laat je onderdompelen in ons ruim assortiment voor dames, kijk & vergelijk en ga gegarandeerd naar huis met een cadeau dat in de smaak zal vallen. Een lekker warm paar sokken, maar dan wél met een leuke print. Of een heerlijk zachte trui voor de koude winterdagen die ons misschien nog te wachten staan. Graag iets anders dan een kledingstuk? We hebben ook toffe accessoires, klein & groot. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knusse sjaal of een stralende handtas? Maar er is ook keuze tussen decoratieve spullen, waaronder kaarsen met een lekker geurtje of een heerlijk drankje.

Men only

Moet je op zoek naar een cadeau voor papa, vriend of broer? Ook voor mannen hebben we heel wat keuze in de winkel. Je kan natuurlijk ook voor een man kiezen voor een warm paar sokken. Maar misschien is een boxershort wel eens een leuke afwisseling? Die hebben ze tenslotte elke dag nodig! Een leuke broeksriem is ook een zeer nuttig geschenk. Bij Yzer Fashion hebben we tientallen kleuren en designs om uit te kiezen, dus je vindt gegarandeerd eentje dat past bij de stijl van jouw man. Nog iets verfijnder? Dan kan je ook kiezen voor een armband van Gemini.

Zie je niet meteen het perfecte cadeau? Kom dan zeker eens langs in onze winkel. We hebben nog veel meer cadeaus waarmee je ongetwijfeld zal scoren.