Krijg het warm met deze jassen!

16 October 2023

Krijg het warm met deze jassen!

ONTDEK DE MEEST TRENDY JASSEN BIJ YZER FASHION.

De herfst brak aan en de winter staat voor de deur, dat wil zeggen dat het tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe, trendy (winter)jas. Enerzijds om de koude te trotseren, maar anderzijds om er gewoonweg goed uit te zien. Bij Yzer Fashion in Ardooie vind je ongetwijfeld je nieuwe, favoriete jas. Of je nu op zoek bent naar wat extra volume of eerder naar een jas die past bij een chique look. We got you! Maar welke jassentrends zijn er dit seizoen? Laten we die samen ontdekken!

#1 - FAUX FUR - OMARM DE ZACHTHEID.

Faux Fur is een synthetische stof die werd ontworpen om de luxe uitstraling van bont na te bootsen, maar dan zonder het gebruik van dierenhuiden. Dit maakt ze niet alleen lekker warm, maar ze laten je er ook nog eens geweldig uitzien tijdens de kille winterdagen. Je vindt ze in een breed scala aan printjes en kleuren. Dit zorgt er voor dat iedereen ongetwijfeld zijn persoonlijke stijl kan uitdrukken en tegelijkertijd de kou kan trotseren.

Faux Fur jassen combineren warmte, mode en ethisch verantwoord winkelen, wat ze absoluut fantastisch maakt. En laten we eerlijk zijn, Faux Fur nodigt gewoon uit tot een (hart)verwarmende knuffel, toch?

#2 - PUFFERS - VOLUME TEN TOP.

Als je volume wil toevoegen aan je wintergarderobe, dan zal je dol zijn op pufferjassen. Deze jassen zijn gemaakt van dons, dat bekendstaat om de sterk isolerende eigenschappen. In combinatie met de synthetische buitenlaag van nylon of polyester, krijg je een winnende combinatie om de koude te overwinnen. Door het gebruik van lichte stoffen, voelt de jas niet zwaar aan wanneer je hem draagt, maar weet hij jou toch tegen de koude te beschermen. Wat de jassen nog beter maakt? Ze zijn volledig waterdicht en houden je dus lekker droog tijdens een heuse regenbui.

Pufferjassen zijn niet alleen warm en handig, maar ook veelzijdig. Ze komen in een waaier van kleuren en variaties, zo worden sommige zelfs gecombineerd met accenten van faux fur.

#3 – MANTELS - TERUG VAN (NOOIT) WEGGEWEEST.

Jaar na jaar zien we de mantel terugkeren, en hoe! Wie denkt dat de mantel outdated is, heeft het mis. Op alle runways wereldwijd waren ze weer massaal te zien. Dit maakt van de mantel een tijdloos item die altijd elke outfit afmaakt met een elegante uitstraling. Draag hem open met een oversized sjaal en witte sneakers voor een relaxte look. Ben je eerder op zoek naar een chiquere uitstraling? Combineer je mantel met een zakelijke broek.

De mantel blijft vooral geliefd door de veelzijdigheid. Mantels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, lengtes en kleuren. Eén iets moeten we vooral onthouden: lange mantels zijn dit najaar helemaal in. Hoe langer de mantel, hoe beter. Daarnaast zijn ook oversized schouders een grote hit bij mantels, dit maakt ze casual chic.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe winterjas die jouw outfits naar een hoger niveau tilt? Bij Yzer Fashion hebben we jassen die aansluiten bij de nieuwste trends, en nog veel meer! Kom bij ons langs, of bekijk onze collectie online, en ontdek onze volledige collectie. Bij ons vind je ongetwijfeld een stijlvolle, trendsettende jas die perfect bij jou past.