Behind the scenes

Ladies night: total make-over

04 April 2018

Ladies night: total make-over

Tijdens onze Ladies Night won Conny een total make-over. Na een beetje geduld was het eindelijk zover: een dagje verwennerij en een hele nieuwe look. Een kort verslag van de dag!

Conny is helemaal mee met de trends. Dat werd al snel duidelijk toen ze ons vertelde welke look ze voor ogen had: Boho Chic. Haar verlanglijstje was niet veel langer, op 1 punt na: een opgestoken kapsel. Met enkele goeie voorbeeldfoto's op zak, was Conny helemaal klaar voor haar make-over.

Eerste stop van de dag: J.Style. Hier konden we het eerste vinkje van het verlanglijstje meteen afvinken. Conny kreeg het opgestoken kapsel dat ze graag wilde. De combinatie van leuke krullen en een stoere vlecht zorgden voor het nodige volume.

Van de kapper trokken we verder naar de make-up. Bij 't Parfumerietje kozen we voor de stijl en kleuren die perfect bij Conny's type passen. Neutrale make-up zorgt ervoor dat het heel makkelijk is om de focus te leggen op de sterke punten. Een groen accent laat de ogen van Conny heel mooi uitkomen. Met een subtiele kleur gaat alle aandacht naar haar sterkste punt: de lippen!

Na make-up en haar, een laatste stop om het helemaal af te maken: Yzer Fashion. Om de bohostijl verder door te trekken, zijn we op zoek gegaan naar een stuk dat perfect aansluit bij de mooie make-up en goed past bij het type van Conny. Een lange look geeft een mooi verslankend effect. Door dit te combineren met de juiste accessoires, konden we Conny zo naar een chique bohofeestje sturen!

En, wat denk jij? Wij hebben alvast veel plezier gehad met Conny en vinden het een geslaagde make-over!