Inspiratie

Lange rokken en kleedjes? Hotter dan ooit!

13 May 2016

Lange rokken en kleedjes? Hotter dan ooit!

Het is bijna zomer, en dat zullen we gevoeld hebben. De BBQ’s reizen stilaan vanuit het tuinhuis mee naar het terras, de cocktails maken hun intrede en de dagen worden langer. Weet je wat er nog langer zal worden? Je favoriete rok of kleedje. Het is hot! En nog geen klein beetje.

Maar, waarom eigenlijk?

Laat ons eerlijk zijn. Sommige dames onder ons zijn wat onzeker als het op lange rokken aankomt. Niet te lang? Niet te kleurrijk? Niet te sober? Allemaal zaken die je zelfvertrouwen over lange rokken kunnen ondermijnen. Doe het niet, want het is helemaal ‘IN’! Het is de ideale manier om je model te benadrukken, een catchy touch te geven aan je zomeroutfit of gewoon eens ‘anders’ te doen dan de anderen.

Onze webshop biedt een waaier aan stijlvolle, elegante lange rokken en kleedjes aan. Allemaal met liefde geselecteerd voor jou. Van Caroline Biss tot Dame Blanche (lekker merk hé?) en van Dreamcatcher tot Blue Sand. Allemaal kwalitatief, modern en modebewust. En hoe zit het dan met kleuren? Nog een struikelblok. Welke kleur past nu bij mijn lichaam?

Een handige tip is de kleur van je ogen. Kledij die dezelfde kleur heeft als je ogen, past altijd. Zie het als een verheldering die God je gaf toen hij ons schiep. Met de kleur van je ogen kan je nooit iets mis doen. Verder blijven dé zomerkleuren gewoon blauw, rood, geel en groen. Ga vooral niet te fel daarin.

Je merkt het al: voor de ideale lange rok of het langere kleedje moet je bij ons zijn. Neem gerust een kijkje in onze webshop (yzerfashion.be/webshop) of kom langs in onze winkel voor deskundig advies.

Tot straks?