Inspiratie

Lifestyle bij Yzer Fashion

09 November 2017

Lifestyle bij Yzer Fashion

Fashion & lifestyle gaan hand in hand. Daar zijn we van overtuigd bij Yzer Fashion. En omdat het ene niet zonder het andere kan, heeft onze winkel sinds kort een volledig vernieuwde lifestylecorner volgens het pop-upprincipe: regelmatig wordt het aanbod veranderd, zodat we je steeds opnieuw kunnen verrassen en inspireren. Omdat Yzer Fashion belang hecht aan duurzaamheid en oorsprong, vind je enkel merken met een verhaal in dit gezellige hoekje. We laten je graag kennismaken met enkele mooie voorbeelden die je vandaag bij ons kan shoppen.

Piet Boon voor Serax

Serax is een Belgisch designlabel met niet minder dan 4000 interieurobjecten in de collectie. Om vernieuwing en creativiteit te kunnen garanderen, werken ze samen met toonaangevende binnen- en buitenlandse designers. Een van hen is Piet Boon. De Nederlandse designer ontwikkelde voor Serax een collectie geurkaarsen. Er zijn vier verschillende geuren, elk geïnspireerd op een specifiek moment van de dag. 7 uur in de ochtend. Een subtiele geur van katoen en fris gewassen lakens laat je rustig wakker worden. 10 uur 's morgens. Je productiviteit begint naar zijn piek te stijgen. Een unieke strakke maar aardse geur, loodst je naar een sfeer buitenshuis. 18 uur. De zon gaat onder, maar jouw dag zit er nog niet op. Een krachtige geur viert je zelfvertrouwen. 'Go out and be bold.' 23 uur, nacht. De donkere nacht brengt een zeker mysterie met zich mee. Een rijke, raadselachtige en mature geur die past bij je beslissingen op dat moment. You set the mood.

Grint.be voor Serax

Ook het designersduo van Grint uit Zwijndrecht zorgt voor vernieuwing in de Serax-collectie. Zij maken gebruik van een unieke grafische taal. Het uiteindelijke doel zijn producten die speels en fris, maar toch tastbaar en bruikbaar zijn. Voor de Serax-collectie ontwerpen ze unieke stukken die van groot belang zijn in elk interieur. De objecten bepalen de sfeer in een ruimte, zonder te overheersen. En dat is ook het geval bij de originele plateaus in de collectie. Ze zijn het resultaat van de eeuwige zoektocht naar een perfect evenwicht tussen grafiek, materialen en de passie voor ambacht. Kenmerken zijn ook hier de combinatie van unieke grafische elementen in een combinatie van originele kleuren en materiaal. De plateaus zijn bijzonder bruikbaar, maar zorgen nog steeds voor een speels element in elke omgeving.

Likami

Likami staat gelijk aan eenvoud. Het gamma verzorgingsproducten bestaat uit pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde! Likami wil een ​​uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. De unieke formules bevatten natuurlijke en biologische ingrediënten, rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Geschikt voor alle huidtypes en de gevoelige huid in het bijzonder. Maar niet enkel de inhoud is eco-luxueus. De producten worden verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Het violette glas werkt als een soort natuurlijke filter waardoor alleen de lichtstralen van de zon worden doorgelaten en waardoor de inhoud wordt beschermd. Naast het milieu denkt Likami ook aan dieren. Daarom wordt geen enkel product getest op dieren.

Mya Bay

Verborgen boodschappen die je doen wegdromen. Naar je geliefde, bijzondere momenten, vrienden en vakantie. Dat vind je terug in de juwelencollectie van Mya Bay. Puttend uit haar eigen leven en ervaring, ontwerpt de Luikse Sophie Johnen juwelen die emoties opwekken en je tot denken aanzetten. Oorringen, armbanden, broches,... worden ontworpen in België en geproduceerd in Zwitserland. De juwelen zijn er voor vrouwen die houden van eenvoudigheid, maar ook graag een vleugje gekheid met zich meedragen. Mix & match zijn dé kernwoorden bij Mya Bay. Zilver, goud en rosé goud kunnen perfect gecombineerd worden met zwarte accenten.

Becksöndergaard

In één oogopslag zie je dat deze collecties uit Scandinavië komen. Met een persoonlijke, eigenzinnige toets, die terugkomt in de kleurkeuzes en details brengt Becksöndergaard vier keer per jaar accessoirecollecties op de markt. Naast kousen en sinds kort ook handtassen, staat het merk vooral gekend om zijn sjaals. De meeste hebben unieke handgetekende prints. Zo kan je bv. een klein hart met een punthoed op de aarde zien balanceren. De nieuwe handtassen passen helemaal bij de basis van het merk 'Rebellious Love'. Zacht leder, gesofisticeerde details en een praktisch ontwerp staan centraal in het productieproces om lederen designerhandtassen te kunnen aanbieden aan betaalbare prijzen.

Hebben we je kunnen inspireren? Of ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Misschien al voor onder de kerstboom? Je kan alles uit de blog en nog veel meer terugvinden in onze gezellige lifestylecorner in de winkel!