Inspiratie

Lumière Royale / Wilderness / Eclectic Folk

07 September 2017

Lumière Royale / Wilderness / Eclectic Folk

Je hebt ongetwijfeld het magazine al meerdere keren doorbladerd! Dan heb je ook gezien dat er enkele grote thema's in zitten. Vandaag nemen we een kijkje bij Lumière Royale, Wilderness en Eclectic Folk.

Lumière Royale - Fleurig & Fluweel

"Vergeet Caravaggio. Barok krijgt dit najaar een heel andere betekenis met luxueus brokaat, golden embellishments of ruffles. Fluweel in royale kleuren als kobalt en smaragdgroen houden je warm op koude winterdagen. Lurex zorgt dan weer voor wat feestelijke blingbling in je outfit."

In het magazine gebruiken we woorden als Caravaggio en barok om het thema aan te kondigen. Toen barok in de 17de eeuw doorbrak, stonden overdaad en luxe centraal. Ook in de collectie vandaag herkennen we de overdaad en de luxe. Eenvoudige items krijgen opvallende accessoires zoals ruffles, grote knopen of goudkleurige randen. Weelderige looks kan je creëren met fluwelen vestjes en/of jurkjes. Niet alleen luxueus, ook bijzonder knuffelbaar. Overdaad valt niet alleen te herkennen in de accessoires, ook de prints zijn nadrukkelijk aanwezig, al dan niet gecombineerd met die typische donkere kleuren. Om toch wat zomer in je winteroutfits te brengen, kan je kiezen uit bijzonder veel fleurige bloemenprints.

Wilderness - Beestig wild & Faux Fur

"Op safari in Afrika of door het regenwoud in Brazilië, je voelt je meteen thuis met de beestige prints en natuurlijke kleuren uit de collecties. Het beest in jezelf helemaal loslaten doe je met een streepje (kunst)leder of een randje faux fur."

Naar Afrika of Brazilië vertrek je misschien nog niet meteen, maar met de nieuwe collectie kan je Afrika wel naar hier halen. Terwijl we deze zomer nog om de oren werden geslagen met flamingo’s en ananassen, keren we deze winter terug naar de tijger- en panterprints. Iets subtieler? Geen probleem! Een leuke vogelpatch als accent of een zebraprint met een moderne twist bieden leuke alternatieven. Wie nood heeft aan wat warmte op koude winterdagen, kan kiezen uit allerlei furry items. Een harig vestje, een bonten jas of een pluizig kraagje matchen met de natuurlijke kleuren dit najaar.

Eclectic Folk - Mix-O'-Clock & Printmania

"Het leven is aan de durvers. En fashion dit najaar ook. Gedurfde combinaties die verschillende stijlen, prints of materialen combineren zijn helemaal in. Dit najaar hoef je niet langer op safe te spelen. En er is keuze genoeg: oosterse bloemenprints met strepen, ruitpatronen met geometrische vormen of wat dacht je van bloemen? Alles kan en alles mag."

Verkeerde combinaties behoren niet tot de mogelijkheden dit najaar. Eclectisme  -het combineren van verschillende stijlen- is een van de must-do’s. Materialen worden door elkaar gebruikt en prints met elkaar gecombineerd. Een wollen truitje met bloemenpatches past perfect op een fluwelen rokje met retroprint. Leder kan dan weer gecombineerd worden met wol of een bloemenprint en faux fur. Graag iets minder gewaagd? Kies dan een originele print en draag hem op een eenvoudige broek. Wat denk je bijvoorbeeld van een hemd met fietsjes of een kleedje met hartjes?

Er is voor elk wat wils in de nieuwe collecties. Of je nu houdt van prints, faux fur of donkere kleuren, je kan vast en zeker iets leuks vinden bij Yzer Fashion. Twijfel je of je wil graag iets nieuw proberen? Ons team zal je met veel plezier en passie helpen om de perfecte look te vinden. Weet je al wat je wil? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en haal het meteen in huis. Wij zijn alvast benieuwd naar je keuze!