Tips & tricks

Maak online shoppen gemakkelijker met deze tips & tricks.

21 February 2024

Maak online shoppen gemakkelijker met deze tips & tricks.

Met trots verwelkomen we je graag op onze nieuwe webshop. En al zeggen we het zelf: hij ziet hij er toch fantastisch uit? Bij Yzer Fashion gaan we al decennia lang voor een ongeëvenaarde shopervaring, en dat is niet anders met onze online shop. We maakten het nog gemakkelijker om te navigeren door onze collecties, om zo je online shopervaring alleen maar beter te maken. We geven je graag nog enkele tips en tricks om die online shopervaring niet alleen beter, maar optimaler te maken.

01. Ken je maten.

Een van de grootste uitdagingen bij online shoppen, is het vinden van de juiste maat. Niet elk merk hanteert dezelfde maten en die kunnen dan nog eens variëren op basis van het land van productie. Zo heb je bijvoorbeeld de Belgische, Internationale of zelfs Duitse maten. Bekijk dus altijd eens onze maattabel, daar geven we jou een handig overzicht van hoe deze maten tegenover elkaar staan. Wil je 100% zekerheid? Meet dan je buste, taille, heupen en binnenbeenlengte, zo weet je perfect welke maat zoals gegoten zal zitten.

Let op dat elk merk of model net iets anders kan vallen. Het kan dus nooit kwaad om in je kledingkast te kijken of je van het merk al een stuk hebt ter referentie, of een model die nauw aansluit bij het stuk die je wil kopen. Zo vermijd je teleurstellingen bij het ontvangen van je nieuwste aankoop.

02. Kies een kleur uit waarvan je weet dat het je staat.

Tijdens het online shoppen word je overrompeld door kleuren en patronen. Je kan deze niet zomaar passen zoals in onze fysieke winkel, wat het soms moeilijk maakt om te kiezen. Koop daarom online altijd een kleur(tint) waarvan je weet dat deze je staat. Denk aan kleuren die al in je kleerkast hangen en waar je jou goed in voelt. Dit maakt het kiezen iets gemakkelijker.

Als je niet zeker weet welke kleuren het beste bij je passen, kan je altijd kijken naar de ondertoon van je huid: is deze warm of koel? Een simpel trucje om dit te weten, is kijken naar de kleur van je aderen. Hebben ze een blauwe of paarse schijn, dan heb je een koele ondertoon. Kleuren zoals blauw, groen en paars staan je dan ongetwijfeld. Zit er precies een groene schijn in? Dan heb je een warme ondertoon, dit wil zeggen dat kleuren zoals rood, oranje en geel helemaal bij je passen.

03. Maak gebruik van onze handige filters.

Ben je snel op zoek naar een specifiek stuk of merk? Dan kan je onze handige filters gebruiken die zijn ontworpen om snel en efficiënt te winkelen. Met slechts enkele muisklikken kan je filteren op merk, maat, kleur en prijs. Je kan zelfs filteren op de nieuwe collectie, zo ben je altijd mee met de trends.

04. Is het stuk toch niet zoals verwacht?

Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat het model of kleur toch niet helemaal is zoals je had gehoopt. Geen nood, binnen de 14 dagen na ontvangst retourneer je jouw bestelling zonder problemen.

05. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijft altijd up-to-date.

Wil je nooit meer een geweldige deal of actie missen van onze webshop? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven, kunnen we jou op de hoogte houden van de laatste collecties en trends. Je bent als eerste mee met de nieuwste trends en welke stuks je bij ons vindt die aansluiten bij die trend. Ook weet je als eerste wanneer je leuke kortingen kan scoren op onze webshop.

06. Ben je iets niet zeker? Geef ons dan een belletje of kom eens langs.

Heb je toch nog twijfels over de maat? Staat de kleur je wel 100%? Is het model wel wat je zoekt? Ons team staat altijd klaar om je te helpen. We geven je met veel plezier persoonlijk advies in onze winkel in Ardooie. Ben je niet uit de buurt? Dan helpen we je ook heel graag telefonisch verder!