Behind the scenes

Meet the team

31 August 2018

Meet the team

Yzer Fashion zou niet hetzelfde zijn zonder ons fantastisch team. Ze staan elke dag voor je klaar. Heb je wat modeadvies nodig? Kan je niet kiezen tussen twee toffe outfits? Of weet je niet welk cadeau je moet kiezen? Ze helpen je met plezier verder! Maar wat doen ze nu eigenlijk als ze jou niet aan het helpen zijn? We vertellen het je graag!

Saskia, Katleen, Christine, Anouschka & Sophie

Als je ons naaitatelier binnenwandelt, kom je gegarandeerd één van deze dames tegen. Ze zijn een kei in het uitvoeren van retouches. Maar ze pakken ook met plezier de nieuwe kledingstukken uit om ze daarna te voorzien van het juiste etiket. Heb je iets besteld op de webshop? Dan zullen zij het met veel zorg voor jou verpakken. Ons adminstratief wonder is Sophie. Zij beantwoordt al jullie mailtjes, geeft de orders in en volgt alles  nauwlettend op!

Sahine, Lieve, Talitha & Pieter

Raak je verdwaald in onze mannenafdeling? Een van deze toppers helpt je graag verder. Ze begeleiden alle mannen (of hun partners) van begin tot eind! Sahine en Pieter staan daarnaast ook nog in voor de updates van onze webshop & sociale media.

Els, Luc & Hilde

Yzer Fashion groeide onder impuls van mama Simonne uit tot een absolute trekpleister voor Ardooie. Na haar dood in 2008 zetten haar dochters Els en Hilde met de steun van vader Luc de zaak gepassioneerd verder, de spirit van hun moeder indachtig. Wanneer je de zussen niet in de winkel spot, zijn ze veelal op aankoop om de nieuwe collectie van het volgende seizoen voor te bereiden. Ook bij elk event en tijdens de batjes zal je hen zeker kunnen spotten.

Gina, Sandra, Ann & Francine Anaïs, Ann, Talisa & Ann Claudine, Joke, Fien & Charline

Deze lieftallige dames zijn all-round inzetbaar. Ze zijn er om je te helpen op de damesafdeling, maar houden ondertussen de winkel ook netjes. Als je gaat afrekenen, zal je één van hun glimlachen zien stralen aan de andere kant. Tijdens je laatste shopbezoek heb je ongetwijfeld ook onze prachtige merkencorners gezien. Ook dat is hun werk. Werd je verrast door een toffe etalage? Je mag hen gerust een keertje bedanken daarvoor. Als er heel veel nieuwe collectie binnenkomt, ondersteunen ze ook het atelierteam voor het uitpakken en etiketteren. Zij kunnen vanaf nu ook je personal shopping-coach worden! Ontdek onze nieuwe personal shopping-formule en vind de perfecte outfit zonder tijd te verliezen. Alle info vind je op www.yzerfashion.be/personalshopping.