Modetrends voor herfst en winter - part 1

07 October 2021

Modetrends voor herfst en winter - part 1

We merken het stilaan wanneer we naar buiten kijken: de herfst is in het land. Tijd dus om je zwierige zomerjurkjes, sandalen en bikini’s weer voor enkele maanden op te bergen en plaats te maken voor een warmere garderobe. En wat voor één! De herfst- en wintertrends zijn werkelijk super en we stellen graag de belangrijkste kleuren en stijlen aan je voor.

#1 KIES VOOR EEN WARME HERFSTLOOK

Op de catwalk opvallend veel bruintinten: van diepbruin tot lichtere varianten in een mix met verschillende materialen en texturen. Roest, beige, terracotta, … wie houdt van bruintinten vindt zeker een passende look.

#2 VAL OP MET PRINTS

Prints zie je overal: van geometrische motieven over bloemen tot dierenprints. Alles kan en alles mag! Ook terug in het straatbeeld is het retro ruitmotief, in allerlei soorten en varianten.

#3 WEN ER MAAR AAN

Deze herfst en winter zal je geconfronteerd worden met enkele opvallende combinaties zoals pulls die over kleedjes worden gedragen en debardeurs om over je T-shirt of blouse te trekken. Ook in het oog springende pofmouwen, kledingstukken in eco leder en tricot pulls in polo-model zijn misschien trends waar je even moet aan wennen.

#4 OOK VEEL NIEUWS VOOR HEREN

De trends die we in de damesmode terugvinden, zie je ook bij de heren: bruin- en roesttinten, ruiten en opvallende prints. Ook voor de mannen is een comfy look in, met broeken in velours, maar ook een jogging-model in een geklede stof.

Meteen zin om je een nieuwe herfstlook aan te meten? Van 11 tot en met 16 oktober vieren we de Week van de Belgische mode met leuke goodies, een prachtige modeshow en heel wat lekkers. Kom dus zeker langs of shop online op www.yzerfashion.be!