New in store: (hoog)zomercollectie

15 May 2019

New in store: (hoog)zomercollectie

Na het zomerse voorsmaakje met heerlijke temperaturen richting 25°C, laten we je graag nog meer verlangen naar de zomer met de nieuwe (hoog)zomercollectie die net in de winkel hangt. Lang of kort, pastel of een pittig kleurtje: we hebben het allemaal!

Halflange rokken en kleedjes

Ook ‘blote-benenweer’ kan soms wat fris zijn! De nieuwe collectie biedt een tussenoplossing: halflange rokken en kleedjes. Lichte kleuren zijn in en meerdere pasteltinten worden zelfs gecombineerd in prints. Liever geen blote benen? Dan is er altijd een lange broek in een heerlijk licht stofje!

Felle en diepe kleuren

Graag iets meer pit? De zachte (pastel)kleuren staan tegenover felle of diepe kleuren, zoals oranje en blauw. Hoe jij dat kleurtje draagt, is helemaal aan jou. Je kan gaan voor eenvoud, met een stuk volledig in je favoriete kleur, of je kan de kleur subtiel laten verschijnen in de opschriften of accessoires van je outfit. 

Beestig roze

En dan hebben we nog een leuke middenweg. Een tikkeltje feller dan pastel, maar wel zachter dan het oranje, zijn de roze tinten. Roze geeft je outfit meteen een vrouwelijke toets, maar kan toch stoer gecombineerd worden met bv. een beestig printje. Maar het matcht evengoed met een eenvoudig wit T-shirt en een lange gilet voor de frisse avonden.

Ontdek nog meer nieuwe (hoog)zomercollectie op onze webshop en in de winkel. Laat dat zonnetje maar komen!