Inspiratie

Nood aan een beetje zomer?

21 December 2018

Nood aan een beetje zomer?

De winter is nu écht in het land. Ben jij geen fan van het regenweer en de koudere temperaturen? En heb je nood aan een beetje zomer? Onze pre-summer arrivals laten je wegdromen naar zonnige dagen. Proef de trends van komend voorjaar en laat je inspireren voor je eerste lentelook!

Bloemenprints

Trendsetters moeten niet ver zoeken: ook dit voorjaar barsten de collecties weer van de bloemenprints. Ze zijn er weer in alle vormen, soorten en kleuren. Je vindt zeker wel je favoriete bloemetje om in de kleerkast te hangen!

Kleedjes: lang of kort?

Na de hete zomer van afgelopen jaar, zijn de lange rokken en kleedjes misschien wat minder welkom in onze kast. Maar dat wil niet zeggen dat ze uit de mode zijn! Maar er komt wel meer plaats voor midi-kleedjes. Dit seizoen zie je ook meer en meer kleedjes met lange mouwen.

Colour pop

Hét codewoord voor lente-zomer 2019 is kleur. Veel kleur! We gaan voor leuke, vrolijke tinten. Ga voor een flitsend geel, een fris groen of een knallend fuchsia! De pastels zorgen voor zachte nuances tussen al dat kleurrijke geweld.

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer zomerse looks? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!