Tips & tricks

Print Mania / Garden of Eden / Shades of Blue

31 January 2018

Print Mania / Garden of Eden / Shades of Blue

Jullie hebben massaal jullie favoriete looks gekozen. Maar we lichten graag nog even de thema's toe die je in het magazine kan terugvinden. First up: Print Mania, Garden of Eden & Shades of Blue. Elk met hun eigen typische trends en unieke karakter. Laat je verleiden tot een zomerse outfit en ontdek snel alle looks via 'Shop the look'.

Print Mania - Strepen & Grafiek

Wie prints niet aandurfde in het najaar, krijgt nu een tweede kans. Echte klassiekers zoals strepen, bolletjes en bloemen worden afgewisseld met opvallende vormen in allerlei kleuren. Maar je kan de verschillende prints ook perfect combineren. Niets zomerser dan een bloesje met bolletjesprint op een vrolijk zomershortje met bloemen.

Garden of Eden - Bloemen & Felle kleuren

Wat schreeuwt meer ‘Zomer’ dan fleurige bloemen en felle kleuren? Niets! Ze zijn dan ook bijzonder goed vertegenwoordigd in de nieuwe collectie. Groen en blauw zijn dé trendkleuren van dit voorjaar. Maar je zit ook goed met felrood of babyroze. Retro bloemenprints staan naast tropische onbekenden in een aquarelstijl.

Shades of Blue - Maritiem & Jeans

Dat blauw een trendkleur is, valt moeilijk te ontkennen. Alle mogelijke schakeringen vinden hun weg naar de nieuwe collectie. Zomers lichtblauw past perfect bij het felrood en knallend groen, terwijl de donkere tinten rust brengen tegenover de drukke prints. Met jeans scoor je zeker, of het nu een broek, rok, kleedje of vest is!

Ben jij de donkere dagen ook beu? Haal dan snel het zonnetje in huis met deze schitterende collectie. De prints hebben de winter overleefd en brengen bloemen, bolletjes en strepen mee dit voorjaar. Maar ook een eeuwige klassieker is terug van weggeweest: jeans! Met de felle kleuren verjaag je meteen de donkere dagen. Deze drie thema's brengen nog maar een paar van de trends uit het nieuwe seizoen naar voren. Ontdek volgende week onze andere thema's.