Inspiratie

Ready to party?

30 November 2017

Ready to party?

Bijna december. De maand van eindejaarsdiners, kerstfeestjes op het werk en natuurlijk kerstmis en oudejaarsavond. Heel erg druk, maar altijd gezellig. Denk jij elke keer opnieuw aan een eenvoudige little black dress, omdat je maar niet kan kiezen wat je nu moet aantrekken? Dit jaar niet! Want wij geven je met plezier inspiratie voor de feestdagen.

Home and away

Of je nu thuis bij familie viert, bij vrienden of op restaurant, met deze outfits zit je altijd goed.

Opvallend neutraal

Wil je gaan voor iets opvallend, zonder over the top te gaan? Kies dan voor een neutraal stuk in combinatie met iets dat meer opvalt.

Zeer chique

Nood aan iets dat wat meer klasse uitstraalt voor je feestje? Ga dan voor lang of kort, maar met gouden details.

Op verplaatsing

Vier je de feestdagen niet bij iemand in de living, dan kan je nooit verkeerd zijn met zwart. Met leuke, zilveren details of een streepje kant breng je je little black dress naar een heel nieuw niveau.

Gezellig thuis

Vier je gezellig bij je thuis met vrienden of familie, dan kan je gaan voor een combinatie van comfortabel en chique. Een leuke rok is dan perfect combineerbaar met een pull met je favoriete quote.

Wil je graag nog meer inspiratie voor de feestdagen? Neem snel een kijkje in onze webshop of kom shoppen in een gezellige kerstsfeer! Wil je graag genieten van iets extra? Kom deze looks dan ontdekken tijdens A Night at the Opera, een avond met heerlijke hapjes van Ma Kwizien, een verrassend live-optreden en een kerstboompluk met leuke prijzen. Tickets via Facebook, T 051 74 41 78 of in de winkel.