Inspiratie

Sporty Chic / Pimp it Up

21 September 2017

Sporty Chic / Pimp it Up

Lumière Royale, Wilderness en Eclectic Folk zijn de revue al gepasseerd. Maar in het magazine kan je ook heel wat looks ontdekken in de thema's Sporty Chic en Pimp it Up.

Sporty Chic - Sneakers and a dress

"Sporty en chic. Woorden die tot voor kort niet in 1 zin hoorden, zijn nu perfect combineerbaar. Comfortabele outfits in soepele stoffen krijgen een verfijnde afwerking. Basiskleuren worden aangevuld met strepen, grafische elementen of elegante biesjes. Samen met (retro)sneakers krijg je de ideale gym-to-office look"

Sporty chic betekent niet dat je in je training over straat moet lopen. Het betekent wel dat je gaat voor een sportieve look, die toch klasse uitstraalt. En zo’n look kan je heel eenvoudig creëren met enkele toffe stukken uit de najaarscollectie. Comfortabele broeken in een soepele stof of een eenvoudig kleedje met gallons (streep op de zijkant) zijn echte aanraders. Deze kunnen perfect gecombineerd worden met een leuke sneaker. Combineer met een lange mantel of een stoer jasje en je bent helemaal klaar!

Pimp it Up - From glitter to patches

"Wie een statement wil maken, hoeft daarvoor niet langer oorbellen of een opvallende ketting te gebruiken. Patches uit de jaren ’90 zijn helemaal terug, net zoals wijde mouwen en borduursels. Ook kraagjes of een laagje glitter zetten je outfit op de kaart. It’s all about the details."

Back to the nineties. Voor het naai- en strijkwerk heb je niet langer je mama nodig. Dit najaar zijn heel wat items al meteen voorzien van leuke patches. Een kleurrijke bloem, een sierlijke vogel of toch eerder de echte jaren ’90 met een parfumflesje of een hartje. Ze zijn er in alle vormen en maten, zowel op bloesjes, sweaters, broeken als kleedjes. Niet uit de jaren ’90, maar wel hot zijn de kraagjes. Je koopt ze apart en kan ze dragen op een hele reeks stukken die geen kraagje hebben. Niet alleen de patches en kraagjes zijn voorzien van glitter. Met de feesten in het (verre?) vooruitzicht, brengt Linea Raffaëlli een collectie waarmee je kan schitteren als een ruwe diamant. 

Met deze looks kan je heel veel kanten uit. Bij Yzer Fashion hebben we de perfecte outfit voor elke smaak en goesting. Je kan alle looks uit de blogs en het magazine in de winkel vinden. Wekelijks komen er nog nieuwe stuks binnen. Liever shoppen vanuit je luie zetel? Ga dan snel naar onze webshop!

Voor degene die denken dat we onze mannen vergeten zijn, geen zorgen. Volgende keer bekijken we ook de nieuwste trends in de mannenkast. Tot snel!