Inspiratie

Summer fever

20 June 2018

Summer fever

Het belooft een lange en hete zomer te worden volgens experts. Weer dat vraagt om blote benen en leuke shortjes. En, niet toevallig, hebben wij een hele collectie van die leuke shortjes binnen. Welke is jouw favoriet?

Niets zo leuk als in de zomer genieten van het goede weer in een comfortabel shortje. Afhankelijk van de gelegenheid waar je naartoe trekt, kan dit best wat korter of langer zijn. Wat neutraler of net lekker opvallend. Ontdek onze hele collectie hieronder en kies jouw favoriet. PS: Je kan je favoriet ook meteen shoppen in de webshop!

Stijlvolle elgantie

Moet het allemaal net dat tikkeltje serieuzer? Dan kies je best voor een iets langere short. Maar dat betekent niet dat het saai moet zijn: een fris kleurtje vrolijkt je outfit meteen op. Is het echt té warm en wil je liever een kortere short? Ga dan voor een klassiek wit exemplaar of neem eentje in een lichter stofje, met een leuke bloemenprint en vroljike ruffles.

Flashy fransjes

Mag het best wat speelser? Ook dan zit je bij ons goed. Kies voor een flashy kleurtje, zoals roze. Of voeg aan die klassieke witte short een opvallend randje met franjes toe. Een andere twist krijg je door lijntjes toe te voegen op de pijpen in een opvallend kleurtje.