Tel af naar de zomer...

11 March 2021

Tel af naar de zomer...

Kijk je ook al reikhalzend uit naar de eerste zonnestralen? Naar de tijd dat we eindelijk onze warme, comfy outfits weer enkele maanden kunnen opbergen? Kom naar Yzer Fashion en haal nu al een flinke dosis zomer in huis. Onze winkel is tot de nok gevuld met nieuwe collecties waar de vrolijkheid van af spat. Bonte prints, felle kleuren en zwierige jurken. De zomer van 2021 is er eentje van contrasten en van positivisme na de sombere coronamaanden. We warmen je alvast op met de opvallendste trends voor lente en zomer 2021.

1. Knal met roze

Kauwgomroze is alomtegenwoordig deze zomer, maar ook andere tinten roze zijn niet weg te denken uit je garderobe. Roze doet je stralen en geeft je een frisse look. En het goede nieuws: roze is een kleur die iedereen kan dragen. Of je nu eerder houdt van pastel tot fel magenta, er is vast en zeker een roze die jou doet sprankelen.

2. Relaxed oversized

2020 was een jaar waar we met z’n allen teruggrepen naar comfortabele homewear, wijde broeken en losse truien. Deze wijde pasvorm zet zich ook duidelijk door deze zomer. Alles mag wat losser en nonchalanter vallen. Misschien ideaal om een hardnekkige coronakilo te verhullen, maar ook gewoon heel leuk om te dragen. Tik dus zeker een losse blouse of een oversized jurk op de kop. Ook wijd uitlopende pijpen zijn een must in je kleerkast. Accentueer je graag je taille, draag dan een brede riem op je jurk of blouse.

3. Vrolijke prints in overvoed

Dat we allemaal nood hebben aan vrolijkheid, dat is zeker. En dat hebben de ontwerpers goed begrepen. Opvallende patronen, bloemen en bonte prints doen jou nog meer verlangen naar een frisse cocktail op een terrasje of een zwoele zomeravond.

Een drukkere print combineer je perfect met een effen kleur om het geheel wat in evenwicht te brengen. Heel elegant en modieus!

4. Zachte snoepjeskleuren

Pastel is helemaal van weg geweest en komt zelfs in verrassende combinaties. Babyblauw, mintgroen, lila en koraal vind je volop in onze winkelrekken. Het lijkt alsof je regelrecht een snoepwinkel binnenwandelt. Pastel past trouwens goed bij een blekere winterhuid, maar komt ook perfect tot zijn recht in combinatie met een sunkissed look.

Pasteltinten zijn trouwens een winning team in combinatie met wit of zwart. Een witte broek met een pastelkleurige top is sowieso geslaagd. Pastel en zwart staat dan weer chique en stoer.

5. Nude is back in business

Naast de vrolijke prints en felle snoepjeskleuren, vallen de tijdloze basics in beige en wit op binnen de nieuwe zomercollecties. Deze nude tinten zijn trouwens ideaal voor dames die wat kleiner zijn. Door één lichte kleur te dragen, plak je er optisch wat extra centimeters bij.