Behind the scenes

The making-of: het magazine

04 September 2018

The making-of: het magazine

Keuzestress, lange vergaderingen en heel wat planning zijn vooraf gegaan aan ons nieuw XL magazine. Na maanden voorbereiding werken we met een heel strakke deadline: in 1 dag moeten alle foto’s worden genomen. Enkele dagen
later moet het magazine al bij de drukker liggen.

Terwijl de zomer eigenlijk nog moest beginnen, waren Els en Hilde de nieuwe najaarscollectie al aan het kiezen. Aan de hand van die keuze, is er bepaald hoe het decor eruit zou zien. Deze winter draait alles om warmte en dat is niet anders in het magazine. Om de decors nog origineler te maken, werken we tijdens een shoot graag samen met gelijkgestemde winkels, die een kwalitatief aanbod hebben dat matcht met dat van Yzer Fashion. We bedanken dan ook graag Top Interieur voor de mooie meubels en Optiek Van Neste voor de toffe brillen.

Zo’n 70 looks passeerden voor de lens van onze twee fotografen. Om ervoor te zorgen dat de modellen snel genoeg van outfit kunnen wisselen, is er voor elk van hen een lid van het Yzer Fashion-team aanwezig. Maar eerst passeren ze langs de haar- en make-upafdeling. Terwijl de foto’s worden genomen, wordt er meteen beslist welke in het magazine zullen verschijnen.

Welke foto’s het geworden zijn en hoe de nieuwe collectie er precies uitziet, kan je ontdekken in het nieuwe magazine.

Veel kijk- en leesplezier!