Inspiratie

Time to shine - galabals

16 November 2017

Time to shine - galabals

Je zit in het laatste jaar. Taken vliegen je rond de oren en een studiekeuze dringt zich op. En dan moet je óók nog denken aan je outfit voor het galabal! No worries. Maak van je galabal een onvergetelijke avond met de nieuwe feestoutfits van Yzer Fashion.

Lovely long

Wie galabal zegt, zegt vaak ook lang kleed. Een warme kleur met enkele blinkende details is dan ook perfect. Maar er zijn ook heel wat alternatieven die toch stijlvol zijn! Zo kan je een broek met opvallende details combineren met een leuke blouse en subtiele hakken. Een eenvoudige lange rok valt vlot te combineren met een glittertopje dat de aandacht trekt.

Simple chique

Eerder op zoek naar iets minder uitbundig of opvallend? Ga dan voor een kleedje in 1 kleur, zonder al te veel opvallende details. Zwart is altijd een goede keuze. Maar ook smaragdgroen of donkergrijs met lurex
in maken iets simpel weer chique. Helemaal in de mode is donkerblauw fluweel, dat deze winter in heel wat ouftis terugkeert en dus ook voor je galabal kan!

Touch of gold

Met goud kan je niets verkeerd doen op een galabal. Subtiel of iets minder subtiel combineert het perfect met zwart. Fan van kleedjes? Dan is transparant zwart met gouden bolletjes al meteen een optie. Combineer je liever een leuk rokje? Ga dan voor een zwart rokje met gouden strepen en een eenvoudig zwart pulletje. Of wat dacht je van een zwarte rok met een opvallend goud bloemenpatroon, gecombineerd met een simpel zwart topje? Voor wie liever zilver heeft, is kleedje nummer 3 een leuke optie!

Lucious lace

Iets meer gewaagd, maar minstens evenveel klasse bereik je met kanten details. Wie een beetje safe wil spelen, kan hier kiezen voor een zwart kleedje! De leuke afwerking aan de mouwen en de onderkant geven meteen wat meer cachet. Durf je voor iets meer kant te gaan? Dan kan je een wit-zwart kleedje combineren met een leuk kanten overvestje. Wil je er echt tussenuit springen? Ga dan voor een felrood kleedje met een leuke kanten rok.

Accessoires

Of je nu gaat voor simple chique, lovely long of lucious lace, je outfit is pas helemaal af met de juiste accessoires. En voor een galabal denken we dan al snel aan de juiste handtas of een comfortabele bolero. Heb je niet veel nodig? Neem dan zeker een toffe clutch die past bij je kleedje. Eenvoudig zwart met een grappige octopus of eerder eentje met veel blingbling misschien? Als je iets meer wil meenemen, kan je natuurlijk ook altijd een kleine handtas nemen. Iedereen wordt wild van je look met een beestige print, maar smelt voor de subtiele klaproosjes. Het kan nogal koud zijn laat op de avond. Zorg daarom voor een goed vestje of een leuke bolero om je warm te houden van en naar het galabal.

Zit je favoriet ertussen? Shop hem snel in onze webshop of kom gezellig bij ons langs! Toch liever iets anders? In de winkel kan je nog veel meer potentiële gala-outfits vinden.