Inspiratie

Totally summerproof

23 May 2018

Totally summerproof

Iedereen kijkt er naar uit: de zomer. We genieten massaal van het (hopelijk) goede weer en de leuke momenten. Maar wat moet je dragen als het lekker warm is? We inspireren je graag met enkele nieuwe items uit onze hoogzomercollectie.

Een vrolijk zomerjurkje

Wie zomerse jurkjes zegt, zegt vaak felle kleuren en opvallende prints. Dat is deze zomer niet anders. Als je gaat voor een fel kleurtje, hou je het verder best eerder basic. Maar basic hoeft zeker niet saai te zijn. Combineer de felle kleur met een mooie pump (ga voor licht of net klassiek zwart) en subtiele juwelen. Grijp een leuke clutch of een fijn handtasje mee en you're ready to go!

Een luchtige broek

Voor een zondagse wandeling, een lunch in de stad of een zomerse dag op je werk zijn deze broeken ideaal voor een leuke outfit. Eén ding mag niet ontbreken in je outfit: een zomerse print.


Tropisch maar toch casual chic kan je tot leven wekken met een eenvoudige jeans en een blouse met bloemenprint. Liever geen jeans op warme dag? Kies dan een losse stofbroek met een mooie print. Om het subtiel te houden, kan je dit combineren met een blouse in een felle zomerkleur. Liever all the way? Dan kan je gaan voor een jumpsuit in het printstofje!

Ook nog op zoek naar enkele zomerse looks? Kom gerust langs in de winkel om samen te zoeken naar jouw tropische favoriet. Hou zeker ook de webshop in de gaten, waar we regelmatig onze nieuwe stukken presenteren!