Inspiratie

U zag er nog nooit zo jong uit!

07 March 2018

U zag er nog nooit zo jong uit!

Voor de fotoshoot van ons magazine, kozen wij bewust voor een mix tussen jonge en iets minder jonge modellen. Zo kunnen we letterlijk laten zien dat iedereen schittert met de juiste outfit! Ontdek enkele hippe looks en extra tips om er altijd jong uit te zien.

Stijlvol gaat boven trendy

Je moet niet meer aan elke trend mee doen. Maar dat betekent niet dat je er saai zal uitzien! Wil je graag een nieuwe trend uitproberen? Kies dan voor eentje waar je je goed bijvoelt en die te combineren valt met je stijlvolle basics. Dit seizoen is de ideale match bijvoorbeeld een elegant donker rokje met een leuke bloes met bloemenprint.

Extra tip! Kies een rok die tot net boven de knie komt. Zo verleng je je benen. Een kokerrok of plooirok zijn altijd een goed idee.

Meer plus, minder min

Je look moet de aandacht trekken naar je pluspunten en afleiden van je minpunten! Deze zijn voor iedereen verschillend. Maar eens je de grens van 50-55 bereikt, durven je armen bijvoorbeeld al eens minder stevig zijn. Een goeie look heeft dan lange of driekwart mouwen die de bovenkant van je armen wat verdoezelen. Een leuk rokje zal de aandacht trekken naar je knappe benen.

Extra tip! Is jouw pluspunt je decolleté? Hou het dan subtiel en zet niet té veel knopjes open. Combineer dit best niet met een kort rokje, maar ga voor een broek of lange rok. Zo zal je de focus houden waar jij het wil.

Perfecte pasvorm

Zorg voor een perfecte pasvorm. Kleren die iets te strak zitten, veel te wijd of zelfs pijn doen, maken je look niet mooier. Integendeel, doordat je outfit ongemakkelijk zit, zal je dat ook uitstralen. Neem je tijd en zoek naar een stuk waarin je je goed voelt. Vermijd t-shirts die spannen onder je armen, schoenen die knellen of een broek die net te strak zit.

Extra tip! Als je kleren aan het passen bent en ze lijken goed te passen, ga er dan ook eventjes mee zitten. Een broek of kleedje kan dan misschien ineens spannen of de knoopjes van dat bloesje staan misschien open als je neerzit.

Outifts die je er niet alleen goed laten uitzien, maar er ook voor zorgen dat je je goed en jong voelt, zijn net een van de specialiteiten van Yzer Fashion! Haal inspiratie uit onze Shop the look-pagina, het magazine of kom gezellig langs in de winkel!