Inspiratie

Vind je ideale winterjas

03 October 2018

Vind je ideale winterjas

's Morgens heb je het zeker al gemerkt: de winter is in aantocht. Nu het serieus begint af te koelen, wordt het tijd om eens na te denken over je ideale winterjas. Weet je niet waar te beginnen in ons uitgebreide gamma? We helpen je even op weg. Ontdek de trends die je deze winter niet mag missen en kies je favoriet!

Parka, maar in 't lang

Zeker hip deze winter: de lange jas. Soms wordt er naar verwezen als 'parka'. De klassieke parka reikt tot aan de knie of er net voorbij. Elegant, stijlvol & tijdloos. De jas valt ook makkelijk te combineren. Maar deze winter mag je gerust ook langer gaan.

Wat? Gewatteerd!

Terug van weggeweest. Alhoewel, is de gewatteerde jas ooit écht weggeweest? Het ideale type jas voor een tussenjas. Als je gaat voor een exemplaar met een subtiele vulling, overbrug je perfect herfstdagen zoals de voorbije dagen. In de ochtend en avond best koud, maar overdag kan je gerust zonder jas. De lichtgewatteerde jas weegt niet zo veel, maar houd je lekker warm.Je kan ze dus perfect uitdoen overdag en dragen. Wordt het nog een pak kouder? Kies dan voor een exemplaar met meer vulling!

Rood, roder, roze

De trendkleur in de jassencollectie dit najaar is rood. De kleur wordt verwerkt in verschillende tinten en met diverse materialen. Niet overtuigd van opvallend rood? Ook roze doet het goed. Heb je een bleke huid of licht haar? Kies dan voor een lichtroze exemplaar. Ben je eerder een donker type? Dan past donkerroze perfect bij je!

Zalig zacht

Het is je misschien al opgevallen bij de foto's hierboven, maar de jassen die je warm moeten houden, zijn ook aangenaam zacht deze winter. Fake-fur of een zachte namaakpels zorgen ervoor dat je ook een hoge aaibaarheidsfactor hebt terwijl je jas ervoor zorgt dat je niet bevriest.

Wil je graag ons volledige jassenassortiment ontdekken? Voor herenjassen klik je hier of hier. En voor dames kan je hier of hier klikken.
Een uitgebreider aanbod vind je terug in de winkel. Hou het lekker warm deze winter.