Inspiratie

Walk of Fame

02 May 2018

Walk of Fame

Het is niet altijd makkelijk om een handtas -of een riem voor de mannen- te vinden die perfect matcht met je schoenen. Je wil niet overdrijven, maar je wil wel dat je outfit compleet is met de juiste accessoires. We hebben onze favoriete combinaties op een rijtje gezet, van een klassieke combo tot een modern of pittig setje. Welke kies jij?

Klassieke neutraliteit

Met een klassieke combinatie zit je nooit verkeerd. Neutrale tinten, zoals beige/wit, donkergrijs of gewoon zwart matchen heel makkelijk. Door zwarte accenten op je bleke handtas te combineren met schoenen die licht zijn van kleur en donkere vlakken hebben, is er 100% match. Door ongeveer dezelfde tint te kiezen heb je natuurlijk ook een perfect match.

Combineer een printje

Liever iets gedurfder? Dan kan je gaan voor een combinatie met een print. Let op voor overkill: je wil er niet uitzien als een zebra. Een handtas met een leuke print is zeker en vast een eyecatcher. Om een paar schoenen te kiezen voor een leuke combinatie, kan je gaan voor een paar in een kleurtint die voorkomt in de print op je handtas. De schoenen brengen een beetje rust ten opzicht van de print, maar samen vormen ze wel een mooi geheel.

Colour pop

De zomer is in zicht. Felle kleuren zijn dan ook een leuke twist die je makkelijk kan creëren met de juiste accessoires. Roze doet het deze zomer zeker niet slecht. Met het opvallende kleurtje, heb je zelf geen nood aan een bijzondere vorm of een extra print. Blauw is een van dé trendkleuren. Om het wat interessanter te maken, kan je kiezen voor een handtas met een glanslaagje. Een leuk paar sneakers met wat blingbling en je bent helemaal klaar om te shinen. Net iets chiquer? Combineer dan bordeauxrood, in een lichte en een donkere tint.

Elegant met een clutch

Ga je naar een feestje? Of wil je liever een kleinere handtas meenemen? Ga dan voor een leuke combinatie met een clutch. Wilde dansplannen? Kies dan een leuk kleurtje en combineer met sneakers. Witte sneakers zijn trending. Om ze te laten matchen, ga je voor een paar met een kleurtint die overeenkomt met je clutch. Minder dansen, meer elegantie? Combineer een paar zwarte hakken -die nooit out of fashion zullen zijn- met een clutch die in het oog springt. Lekker casual en zomers? Wat dacht je van onze combinatie met Snoopy en vrolijke slippers?

Stoere details

Niet alleen de vrouwen willen graag matchende accessoires. Mannen kunnen hun schoenen perfect afstemmen op hun broeksriem. Door te gaan voor schoenen en een riem in dezelfde kleur, breng je een subtiel accent aan dat bij heel wat vrouwen in de smaak zal vallen. *knipoog*

Zit je favoriet ertussen? Shop hem snel in onze webshop of kom gezellig bij ons langs! Wil je graag andere combinaties uitproberen? In de winkel helpen we je graag zoeken naar jouw perfecte match