Wat zijn de trends dit najaar?

28 August 2019

Wat zijn de trends dit najaar?

Het nieuwe magazine komt eraan en valt binnenkort te bewonderen! We lichten alvast een tipje van de sluier met de 5 grootste trends van de herfst-winter ’19 collecties.

Royale kleuren seventies

De kleuren van de 70ies, het meest kleurrijke decenium van onze eeuw, zijn weer helemaal in! We genieten deze winter van warme, natuurlijke tinten: oker, roest, camel, aubergine, paars, bottle green of midnightblue.

Maxi jurken

Maxi jurken zijn ook deze winter een absolute musthave! Met maxi jurken kan je optimaal je vrouwelijke kant benadrukken. Je vindt ze voor elke gelegenheid: vrije tijd of chique.

De sjaalprint is helemaal terug

Een sjaalprint is simpelweg een stof met een print zoals je die normaal alleen op een damessjaal ziet.In de jaren zeventig was iedereen dol op multicolour kleding en vooral felle grafische en art deco prints waren enorm poplulair. De sjaalprint is vrolijk en te verwerken in bijna iedere outfit.Grote modehuizen zoals Gucci en Hermès zijn helemaal “in to it”.

Het broekpak

Het klassieke broekpak is weer helemaal terug van weg geweest. Een broekpak is er voor elk figuur en stijl. Met een paar hakken creëer je snel een chique stijl, terwijl je met een paar hippe sneakers juist sportief en casual uit de hoek komt. Bovendien maak je met een broekpak, ook zonder veel opvallende accesoires, een echt fashion statement.

Warme stoffen

De winter van 2019 wordt warm en cosy! Wol, jersey, fluweel… zachte warmhouders waar we niet genoeg van krijgen deze winter.