Inspiratie

Wat zijn de trends in het najaar van 2018?

22 August 2018

Wat zijn de trends in het najaar van 2018?

Het nieuwe magazine krijgt vorm en valt binnenkort te bewonderen! Maar welke trends zal je kunnen spotten? We gaan voor een zachte winter, met fluffy outfits die ons lekker warm houden. Maak kennis met de 7 trends van de autumn-winter '18 collecties.

Floral fever

De aanhouder wint. Ook dit najaar zijn er opnieuw veel bloemen, maar dan wel iets minder tropisch. Zo is de zomer nooit ver weg.

Eighties

Déjà vu? Dat zou best wel eens kunnen. Ruffles, grote mouwen en heuptasjes maken een comeback.

Velvet

Warm & zacht. Maar fluweel doet ook denken aan chique. Wat in de 17de eeuw enkel voor de adel was, past nu in elke kleerkast.

Ruiten

Checkpatronen, of gewoon ruitjes, zorgen voor de hippe toets dit najaar. Groot of klein maakt geen verschil, je mag en kan ze combineren zoals jij wil.

Wol

Op koude dagen zijn we er gek op: wol. Het klinkt misschien niet altijd even hip, maar niets is minder waar. In een leuk kleurtje of met een toffe col is wol hipper dan ooit.

Eco-fluff

Onmisbaar dit seizoen: een beetje vacht. Om lekker warm te blijven, kan je kiezen uit heel wat zachte materialen. De modewereld denkt ook aan het milieu en grijpt vaak naar een nepvariant.

Herfstpalet

Niet alleen de stofjes zijn warm. Met rood, oranje en zachte bruintinten wordt er ook gekozen voor warme herfsttinten.

Hou onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwe magazine!