Wees fearless met Viva Magenta.

20 July 2023

Wees fearless met Viva Magenta.

Blaas leven in je outfits met Viva Magenta. 

Viva Magenta is een kleur die flink opvalt, dat maakt het een leuke aanvulling voor je garderobe. Daarnaast is de statement maker een gemakkelijke kleur om te gebruiken in je outfits. Een volledige top in Viva Magenta in combinatie met neutrale kleuren of liever een top waar het kleur subtiel in verwerkt zit? Met Viva Magenta is bijna alles mogelijk.

Viva Magenta is de ideale kleur om te combineren met neutrale kleuren zoals zwart, wit, grijs of zelfs beige en jeans. Door te spelen met neutrale kleuren krijg je een stijlvol contrast die de kleur helemaal tot zijn recht laat komen.

Mag het wat gewaagder? Probeer Viva Magenta dan uit in combinatie met andere felle en contrasterende kleuren. Hiermee toon je lef en durf. Draag bijvoorbeeld een felgele broek met een Viva Magenta top. TIP: bekijk het kleurenwiel en combineer Viva Magenta met kleuren die tegenovergesteld zijn van rood en donker roze.

Waarom Viva Magenta combineren met een kleur wanneer het ook mooi is in een mix van verschillende kleuren? Ga de uitdaging aan en combineer Viva Magenta met meerdere kleuren. Zowel contrasterende als analoge kleuren zijn een mogelijkheid. Een Viva Magenta broek met een blauwe coltrui en groene jas? Pittig, maar wij zijn fan!

Ook kan je gaan spelen met prints en/of patronen. Bij deze kledingstukken is de kleur subtieler aanwezig. Door een Viva Magenta patroon te combineren met neutrale kleuren is je outfit nog altijd kleurrijk, maar op een subtielere manier.

Daguitstap of avondfeest? Viva Magenta is your way to go. 

Naast het feit dat je de kleur kan combineren op veel verschillende manieren, is de kleur inzetbaar voor een heel wat (sociale) activiteiten. Truien, broeken, T-shirts ... je vindt het allemaal in Viva Magenta. Dit maakt het mogelijk om met de kleur diverse outfits samen te stellen die je met gemak draagt voor verschillende gelegenheden, van een dagje op kantoor tot een boswandeling.

Trek Viva Magenta door in je volledige look.

Niets is onmogelijk met Viva Magenta, want de kleur van het jaar is tegenwoordig overal te zien. Ook in accessoires. Handtassen, schoenen, juwelen ... noem het op en er bestaat een variant van in Viva Magenta. Heb je een neutrale outfit aan, maar wil je toch wat kleur? Denk er dan eens aan om een Viva Magenta accessoire toe te voegen. Of experimenteer met Viva Magenta in je make-uplook. Gebruik de kleur op je lippen, nagels of als oogschaduw. Een beetje kleur kan nooit kwaad. En daar is Viva Magenta perfect voor!

Twijfel je nog? Niet doen! 

Viva Magenta is een opvallende kleur en we begrijpen dat het quite the step kan zijn om deze kleur te dragen. Maar toch zijn wij er rats van overtuigd dat de kleur een flinke upgrade is voor je kleerkast (en outfits):

Het straalt leven uit en vleugt je op: Viva Magenta is een intense en levendige kleur die direct de aandacht trekt. Het heeft een energieke uitstraling die je outfit meteen tot leven brengt. Daarnaast past de kleur bij veel huidtinten en verschillende haarkleuren. Door de warme, rode ondertonen van Viva Magenta versterkt het je natuurlijke gloed.

Creëert uniqueness: Viva Magenta is een kleur die niet iedereen zal dragen. Verwerk je het in je outfits? Dan creëer je een unieke stijl. De kleur geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de menigte en je eigen persoonlijkheid te laten zien.

Mix & Match: Hoewel Viva Magenta een kleur is die in het oog springt, is het een gemakkelijke kleur in combinatie met verschillende stijlen, andere kleuren of prints. Op die manier creëer je complexe en harmonieuze looks. Heb je een item met de kleur Viva Magenta? Combineer het gerust met andere (felle) kleuren.

Powerwoman: Met Viva Magenta reflecteer je veel van je persoonlijkheid in je outfit. Viva Magenta wordt geassocieerd met passie, creativiteit en zelfexpressie. Het voegt zelfvertrouwen en kracht toe aan je outfit, waardoor je zelfzekerheid uitstraalt wanneer je het draagt.

Viva (Magenta) Yzer Fashion!

Bij Yzer Fashion springen we altijd op de laatste trends. We omarmen dus ook de krachtige en levendige kleur Viva Magenta. Of je nu op zoek bent naar een chique jurk voor een avondje uit, een casual top voor een dagje in de stad of een stijlvolle broek voor op kantoor, we hebben het allemaal in prachtige varianten van Viva Magenta.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Yzer Fashion en ontdek onze nieuwe collecties. Laat je inspireren, mix en match verschillende stukken en creëer je eigen unieke stijl. We staan klaar om je te helpen met de leukste Viva Magenta outfits. Tot snel bij Yzer Fashion, waar mode en trends samenkomen!

Heb je de perfecte outfit in de kleur van het jaar nog niet gevonden?

Kom langs in onze winkel in Ardooie voor persoonlijk stylingadvies en vind de outfit die de dag nog perfecter maakt.