Winterjassen 2020/2021

28 October 2020

Winterjassen 2020/2021

Ben je nog op zoek naar de perfecte winterjas? Vind hier je beste vriend! Want geef toe, met een winterjas laat je zien of je smaak hebt.

Het is belangrijk om in een goede winterjas te investeren. Daarbij kijk je best naar kleur en vorm. Want één ding is belangrijk, een winterjas moet gewoon goed passen. Wij tonen enkele musthaves uit onze collectie voor dit seizoen.

1. Trenchcoat

Ook deze winter is het mode van een lange trenchcoat. We hebben ze in verschillende kleuren en printen. Een tijdloze klassieker, Fan? Dan zijn deze vast en zeker een match!

2. Teddy

Wat is leuker dan een jas die aanvoelt als een grote knuffel?! Heb je altijd koud? Dan zijn deze teddy coats perfect! Je outfit is met deze mantel in één keer een stuk leuker! De eerste teddycoat kan je langs twee kanten dragen! Hoe leuk! De ene zijde kan tegen de regen, de andere is lekker fluffy.

3. Gewatteerde jassen

Sportief maar toch stijlvol? Deze puffer jackets zien we ook dit seizoen in het modebeeld. Zowel lang als kort, ze zijn vooral zeer praktisch en gelijkertijd zeer trendy. Win-Win!

4. Ruitjes

Als er één trend is die we al vaker zagen dit seizoen zijn het wel de ruitjes. Deze print is heel volwassen en stijlvol, een stuk die je voor elke gelegenheid kan aandoen. We zien ze vooral terugkomen in onze mantels/trenchcoats.

5. Capes

Als laatste eindigen we met de capes. Capes zijn niet enkel trendy voor superhelden, dit seizoen zijn capes helemaal in! We hebben ze vooral in neutrale tinten zoals beige, grijs,… Zo kan je ze op elke outfit makkelijk combineren! Ze stralen een zeker elegantie uit met een tikkeltje chique. Wil je deze combinatie iets stoerder? Dan kan je tijdens de koude winter dagen een leren jas onder je cape dragen.